Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Aykut Kocaman'ın taktik hamleleri

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 21/03/2013 - 10:40 GMT+2

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, teknik ekibinin analizleriyle, maçların devre arası soyunma odasında önemli müdahalelerde bulunuyor.

Aykut Kocaman

Görsel kaynağı: AA

AMK'nın haberine göre, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe’nin bu başarısında bilim ve teknolojinin de payı büyük. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın yardımcıları her maçın devre arasında analiz çıkarıyor ve detaylı raporu teknik heyete sunuyor. Takımın sahip olduğu topu ne kadar nitelikli ve etkili kullandığı, futbolcunun ne kadar verimli koştuğu gibi analizleri soyunma odasında eline alan Kocaman, oyun içindeki tüm hareketlerle ilgili bilgilere eksiksiz ve anında ulaşabiliyor.
Performansa göre hamle
Bu bilgileri yardımcılarıyla değerlendiren Kocaman, maç sırasında takımın düzeni, sistemi, taktiksel varyasyonlarında duruma göre değişikliğe gidebiliyor ve performansı düşük oyuncusuna daha verimli olması konusunda uyarıda bulunabiliyor. Maç sonrası istatistiklerini de yardımcılarıyla değerlendiren Aykut Kocaman, hafta içindeki antrenman programını da buna göre belirliyor. Rakiplerinin maçlarını izleyerek, rakip takımın oyun yapısına ilişkin sabit ve değişken faktörleri en ince ayrıntısına kadar analiz ediyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam