Eurosport
Süper Lig - Beşiktaş, Nene ve Ziegler’de sona yaklaştı
Tarafından
Yayınlandı 19/12/2012 - 15:33 GMT+2
Sezonun ikinci yarısı için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Futbol Komitesi, Reto Ziegler ve Nene'yi kadrosuna katma konusunda büyük aşama kaydetti.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Ziegler'i altı aylığına kiralamak için oyuncunun bonservisini elinde tutan Juventus ile anlaşan siyah-beyazlılar, İsviçreli futbolcu ile de maddi konularda uzlaşmaya vardı. Ziegler'e altı aylığına 700 bin avro ücret vereceği öğrenilen Beşiktaş'ın transferi önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklaması bekleniyor.
Nene transferinde sona doğruSezon sonunda Paris Saint Germain ile mukavelesi sona erecek olan Nene (Anderson Luiz de Carvalho) ve kulübu ile anlaşmaya çalışan futbol komitesi, bu transferde de büyük aşama kaydetti. Sezon başında bu futbolcuyu transfer etmek isteyen ancak maddi konularda anlaşma sağlanamadığı için kadrosuna katamayan Beşiktaş, son bir aydır sürdürdüğü görüşmelerde sona yaklaştı. Fransız kulübü ile bonservis bedeli konusunda büyük oranda anlaşan, 31 yaşındaki futbolcuya verilecek yıllık ücret konusunda temaslarını sürdüren futbol komitesinin bir hafta içinde transferi tamamlaması bekleniyor.
Reklam
Reklam