Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Beşiktaş Trabzonspor'a hazırlanıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/03/2013 - 13:10 GMT+2

Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlılarda, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Roberto Hilbert ve Veli Kavlak takımla beraber çalıştı.

beşiktaş, oğuzhan özyakup, antrenman, idman

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Kısa istasyon koşularının ardından 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden idman, taktik ve şut çalışmasından sonra yapılan yarım sahada çift kale maçla son buldu.
Antrenmana tedavilerine devam edilen; İsmail Köybaşı, Uğur Boral ile milli takımda bulunan Muhammed Demirci katılmadı. Tomas Sivok, Dentinho ve Olcay Şahan takımla koştuktan sonra özel çalışma yaparken, Hugo Almeida program dahilinde koşu çalışması gerçekleştirdi. İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Roberto Hilbert ve Veli Kavlak ise takımla birlikte çalıştı.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor ile 9 Mart Cumartesi günü saat 19:00’da Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarına 8 Mart saat 11:00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam