Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Burak: Goller taraftarlarla güzel

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/05/2013 - 21:32 GMT+3

Galatasaray'ın iki yıldızı Burak Yılmaz ve Selçuk İnan katıldıkları programda soruları yanıtlıyor.

selçuk inan burak yılmaz

Görsel kaynağı: Eurosport

Selçuk İnan
"Galatasaray'a bir hedef için geldik. Bunu da başardık. Seneye daha da iyi olacağız."
"Şampiyonluğu anlatacak bir kelime yok. O çoşkuyu taraftarlar birlikte yaşamak inanılmaz bir duygu. Bize de bu seneki gibi şampiyonluk kutlaması yakışır."
"Serbest vuruş çalışıyorum. Bu bugün olan bir şey. İyi vurmak istiyorsanız barajın üstünden düşürmeniz gerekiyor. Trabzonspor’da başka arkadaşlar da kullanıyor. Hamit’e de uzaktan olunca vurduracağız."
"En beğendiğim serbest vuruş golüm Fenerbahçe’ye attığım gol."
"Serbest vuruşta kaleciyle karşı karşıyasız. İkimiz de bir şey düşünüyoruz. Volkan Demirel’in diğer tarafa adım alacağını biliyordum o yüzden ters tarafa vurdum."
"Drogba’ya artık ben kullanacağım diyemem. Kim istersen bırakırım zaten ben. Takım arkadaşlarım da benim vurmamı istiyordu. Drogba da zaten maç öncesi yakın olursa sen kullan demişti."
"Drogba tartışılacak bir insan değil. Soyunma odasına karakteriyle kişiliğiyle bize çok şey kattı. Hocamız da sıkıştığınızda Drogba’ya vurun diyor."
"Ben orta saha oyuncuyum. Bri şansım var Burak’a atmak. O ofsaytta kalınca topu kaybediyoruz. Hoca çok uyarınca o da daha az ofsayta düşüyor."
"Muslera harika bir kaleci, harika bir insan"
"Her şey çok iyi gidiyor. İki senedir şampiyon oluyoruz. Avrupa’da oynamak her futbolcunun hayalinde vardır. İlerleyen yıllarda ne olacak bilemeyiz ama kulübün menfaatleri doğrultusunda gerçekleşir."
"Maç sabahları beraber kahve içeriz. Burak’a ve Umut’a mutlak kazanmalıyız 1-0 olsun bizim olsun diyorum. Onlar da 1-0 olsun da ben atayım diyor."
"Bu kaptanlık bandını takmak çok önemli bir şey. Beni buna layık görmeleri çok güzel. En büyük pay Fatih Terim’in."
"10 kilometrenin altında koşsam hoca kovar zaten beni."
"Mersin maçında ben oynamıyordum. Kenarda durmak daha zormuş. Gece uyuyamadım yorgunluktan. Dışarıda elin kolu bağlı"
"Herkes Drogba’yı Sneijder’i Burak’ı konuşuyor ama Semih’e ayrı parantez açmak gerekiyor. Bu yaşta buralarda oynamak çok önemli."
"Oyun sistemimizde Melo ile beraber oynuyoruz. İkimizden biri fizik olarak düşerse diğerine daha çok yük biniyor."
"Kafayla önüme aldığımda golü attığımı anladım."


Burak Yılmaz
"Galatasaray'a transfer dönemim sıkıntılıydı. Çok şükür doğru kararı vermişim. O stada her çıktığımda beni evimde hissettiren taraftarlara diyecek tek sözüm bu goller sizinle güzel."
"Cluj maçında rakip taraftarları kızdırmak istedim o yüzden Ronaldo’nun hareketi yaptım. O yüzden de eleştirildim"
"Umut için bir şeyler söylemek istiyorum. Ligin ilk yarısını lider kapatmamızı sağladı. Drogba tartışılmaz ama Umut’un da katkısı çok fazla."
"Elmander ve Umut çok iyi oyuncular ama Drogba’nın stili bizden farklı. Pivot olabiliyor. Biz birbirimizi tamamlayabiliriz."
"Gaziantespor’a attığım gol Hakan Şükür golüydü. Kendisini çok severim. Onun attıklarına benzer bir gol olduğu için çok beğeniyorum. Sezonda attığım ilk gol olan Bursa maçındaki de çok önemli. Kafa gollerinde oyun anlayışında çok önemli. Galatasaray’da set oynuyoruz. Kafa da vurabiliyormuşum. Kenardan orta çok geliyor. İdmanlarda da çalışıyoruz."
"Her insanın yeteneği ayrıdır. Bazılarının ayak içi çok iyi olur. Ben de iyi kullanıyorum."
"Scott Piri bize özel çalışmalar yaptırıyor. Real Madrid’de bile penaltım verilmedi."
"Allah kimseyi Drogba ile çarpıştırmasın"
"Arena’daki atmosfer Ordu ve Mersin maçında neler yapılabileceğini gösterdi. Yorgunsun koşamıyorsun. Tribünden enerjiyi alıp koşabiliyoruz."
"27 yaşındayım. Şampiyonluk yaşamak için geç kaldım. Takımıma çok katkı vermem gerekiyordu."
"Trabzonspor’da söz hakkım benimdi. Şimdi söz hakkı kulüpte. Ben halimden mutluyum. Onlar da benden mutluysa ne güzel."
"İki hafta oynamayınca o hırslar vurdum Antalya maçında. Hocam çok açık bir şekilde mesaj veriyorum dedi. İyiki de vermiş çok olumlu oldu."
"Ordu maçı çok zordu. Fakat içeride kazanmaya inanmıştık. Bir de deplasmandaki Braga maçında Fatih Hoca’nın soyunma odasındaki hali çok inanılmazdı. Çıkın ne yaparsanız yapın dedi."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam