Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Burak Yılmaz: “Dünya Kupası bir basamak”

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/03/2013 - 17:47 GMT+2

Galatasaray’ın yıldızı Burak Yılmaz, yaklaşan 20 Yaş Altı Dünya Kupası öncesinde FIFA’ya röportaj verdi.

burak yılmaz, türkiye, yilmaz

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Bu sezon attığı gollerle Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde üst tura taşıyan ve ligde de gol kralı konumunda bulunan Burak Yılmaz, FIFA’nın resmî internet sitesine konuştu.
Türkiye’de düzenlenecek olan 20 Yaş Altı Dünya Kupası’na ilişkin soruları yanıtlayan Burak, organizasyonun önemine dikkat çekti:
“Bence çok önemli bir organiazsyondan bahsediyoruz. Dünya futbolunda geleceğin yıldızları burada, Türkiye’de olacaklar ve biz de bu fırsattan istifade edip bu olağanüstü oyuncuları izleyeceğiz. Bu gerçekten önemli bir olay.
“2005’te Hollanda’da düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda yer almak harika bir deneyimdi. Bu turnuvanın bir parçası olmanın bana büyük yardımları dokundu, ne yapmam gerektiğini, bunları ne zaman ve nasıl gerçekleştirmemin doğru olduğunu anladım.
“20 Yaş Altı Dünya Kupası, genç oyuncuların gelecekleri için bir atlama tahtası gibi. Bir basamak. Bence ateşli taraftarlarımızın desteğiyle birlitke, Türkiye bu turnuvada iyi bir futbol oynayacak. Futbolun bu ülke için ifade ettikleri malum. Türk insanı bu spora düşkün ve futbol, ülke insanının günlük yaşamının bir parçası.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam