Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Çarşı’ya empati ödülü

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 27/11/2012 - 12:34 GMT+2

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği'nin 2012 Yılı Empati Ödülü, ''Van Üşüyor'' sloganıyla depremzedelere destek veren Beşiktaş Çarşı Taraftar Grubu'na verildi.

beşiktaş, fenerbahçe, atkı, bere, taraftar, van depremi

Görsel kaynağı: AA

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Genel Başkanı Tuncay Ergene, yaptığı yazılı açıklamada, bireylerin birbirini anlama çabasını ortaya koyan çalışma ve uygulamaların ödüllendirilmesi, toplumsal yaşam kalitesinin daha sağlıklı ve hoşgörülü ilişkilerle geliştirilmesi amacıyla bu yıl dördüncüsü verilen ''2012 Yılı Empati Ödülü''ne Beşiktaş Çarşı Taraftar Grubu'nun layık görüldüğünü bildirdi.
Ergene, il trafik kodu 65 olan Van için lig maçının 65. dakikasında üstlerini çıkararak soğukla mücadele eden depremzedelerin durumuna dikkat çeken Beşiktaş Çarşı Taraftar Grubu'nun, ''Van üşüyor'' sloganıyla ortaya koyduğu bu empatik davranışla herkesin içini ısıttığını ifade etti.
TFF Çarşı’ya ceza vermişti
O dönemde Beşiktaş, taraftarının sahaya attığı atkıların ‘yabancı madde’ olarak tanımlanması nedeniyle PFDK’ya sevk sevk edilmiş ve 20.000 TL para ile cezalandırılmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam