Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Didier Drogba'dan açıklama

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/02/2013 - 19:55 GMT+2

Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba, İstanbul'daki ilk açıklamalarını yaptı.

didier drogba

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Türkiye’ye gelir gelmez Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelen sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Didier Drogba, GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Fildişi Sahilli golcünün açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:
-Birçok taraftarın beni karşılamaya gelmesi beni çok mutlu etti.
-Tesislere vardığımda hocamla buluştum. Kendisiyle ilk karşılaşmamız değil. Terim’i yakından tanıyorum. Kendisi çok iyi bir teknik direktör. Onunla beraber çalışacağım için çok mutluyum.
-Eboue ile birçok sefer konuştum. O benim kardeşim sayılır. Birçok arkadaşım da Galatasaray’a gitmenin benim için iyi olacağını söyledi. Herkes “Eğer ki tutku istiyorsan Galatasaray’a gitmelisin” demişti. Gelir gelmez taraftarın ilgisini de gördükten sonra doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Taraftarın tutkusunu gördüm.
-Galatasaray’a imza atmadan önce Jose Mourinho ile konuştum. Bana “Mükemmel bir şehir, takım ve hocayla çalışabileceğimi” söyledi.
-Galatasaray’ın bu süreçte Sneijder ve benimle anlaşması Avrupa kulüplerine iyi bir mesaj. Takımın daha önce de iyi bir kadrosu vardı. Sneijder ile beraber takımı ileriye götürmek istiyoruz. Schalke’yi eleyip tur atlamak istiyoruz ama kolay maçlar olmayacak.
- Chelsea ile Şampiyonlar Ligi’nde büyük işler yaptık. Umarım benzeri işleri burada da yaparız. Hedef zor ama neden olmasın?
- Kasım’dan bu yana az maçta oynadım ancak Afrika Uluslar Kupası bana iyi geldi. Her geçen maçta fizik olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Yüzde 100 olmak için zaman var. Yüzde 60’la bile oynasam elimden gelen her şeyi yapacağım. Takım arkadaşlarım destekleriyle çabuk toparlanacağım.
-Fildişi’nden Eboue’den dolayı birçok Galatasaray taraftarı var. Eğer benim sayemde bir Galatasaray bir taraftar daha kazanırsa çok mutlu olacağım.
-Eboue benden daha iyi dans eder. Benim amacım ilk golü attıktan sonra ikinci golü sonra da üçüncü golü atmak istiyorum. Dans için fazla da zaman yok.
-12 numara bana daha önce şans getirmişti. Umarım burada da iyi olur.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam