Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Galatasaray Carlinhos'u sonunda bitirdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/06/2013 - 08:42 GMT+3

Galatasaray, bir yıldır peşinden koştuğu Carlinhos ile anlaşma sağladı.

carlinhos

Görsel kaynağı: Reuters

Sabah Gazetesi'nin haberine göre kaleci antrenörü Taffarel'in Brezilya'da Fluminense kulübüyle yaptığı görüşmeler sonrasında oyuncunun bonservisi için 4.5 milyon avroda anlaşma sağlandı. 3 yıldır Fluminense forması giyen 26 yaşındaki Carlinhos ise yıllık 2.5 milyon avro net ve 4 yıllık sözleşmeye "Evet" dedi.

Fluminense teknik direktörü Abel Braga da, "Carlinhos'un gitmesi takımda kriz oluşturdu. Çünkü Brezilya futbolunda kenar oyuncu sıkıntısı var" diyerek bu transferi doğruladı. Carlinhos ile sol bek açığını kapatan Galatasaray, yıllık ücreti 3 milyon avro olan Riera'ya takım arıyor. İspanyol oyuncunun takım bulmakta zorlandığı ve sarı-kırmızılı takımın Riera'yı kiralayarak yıllık ücretinin yarısını ödemeyi planladığı ifade edildi. Bu arada Hakan Balta'nın sözleşmesi de 2+1 yıl uzatıldı. Hakan yılda 1 milyon 250 bin ve maç başına 10 bin dolar kazanacak.

Carlos Andrade Souza ya da Brezilya futbolunda bilinen adıyla Carlinhos, Santos'un alt yapısında yetişti. 2005-2009 yılları arasında Santos'ta sadece 45 maçta şans bulabilen Carlinhos, 2010 yılında geldiği Fluminense'de patlama yaptı. 26 yaşındaki sambacı sol kanatta hücuma verdiği destek kadar iyi bir savunmacı olarak da dikkat çekti. Carlinhos, Fluminense ile iki şampiyonluk sevinci yaşadı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam