Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Galatasaray ile Fenerbahçe Arena'da karşı karşıya geliyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 16/12/2012 - 18:02 GMT+2

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Arena’da karşı karşıya geliyor. Dev mücadeleyi 19:30’dan itibaren Eurosport.com Türkiye canlı anlatım farkıyla takip edebilirsiniz.

dirk kuyt, semih kaya, galatasaray, fenerbahçe

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Türk futbolunun en önemli derbisinde lider Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe’yi saat 20:00’de başlayacak mücadelede Türk Telekom Arena’da ağırlayacak.
Karşılaşmanın hakemliğini Halis Özkahya üstlenirken, Özkahya’nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Volkan Narinç yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa.
Galatasaray
Derbi öncesinde Galatasaray’da Hakan Balta, sarı kart cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Öte yandan, sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden Sercan Yıldırım ve uzun süredir takımdan ayrı olan Tomas Ujfalusi de Fenerbahçe’ye karşı yok.
Fatih Terim’in derbiye sol kanatta Amrabat mı Emre Çolak’la mı çıkacağı merak konusu.
Fenerbahçe
Lider Galatasaray’ın iki puan gerisinde üçüncü sırada bulunan Fenerbahçe, kazanması halinde puanını 30'a yükseltip, Medical Park Antalyaspor'un bir maç eksiği bulunmasının da avantajıyla, liderlik koltuğuna oturacak.
Sarı-lacivertli takımda derbi öncesi 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Bekir İrtegün, derbide forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda cezalı duruma düşerek, 17'nci haftadaki Kardemir Karabükspor mücadelesinde forma giyemeyecek.
Muhtemel 11’ler
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Amrabat, Melo, Selçuk, Hamit, Burak, Umut
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Caner, Kuyt, Sow
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam