Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Rıdvan Dilmen: Burak gol istikrarı olarak Ibrahimovic'i geçti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 30/03/2013 - 21:57 GMT+2

Rıdvan Dilmen, Galatasaray İstanbul BB maçını değerlendirirken Burak Yılmaz'ın Zlatan Ibrahimovic'i gol istikrarı olarak geçtiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen

Görsel kaynağı: Eurosport

NtvSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de Galatasaray'ın İBB galibiyetini şu şekilde değerlendirdi:
Galatasaray'ın en büyük handikapı, orta sahasında sol ayaklı oyuncu olmaması. Sol iç oyuncunun sol ayaklı olmaması, zaman zaman onlara sıkıntı yaşatıyor.
Bu kadro, tehlikeli, iyi ve üretken bir kadro. Galatasaray gol atar, gol sıkıntısı yaşamaz. Şu tempoya Türkiye'deki hiçbir takım dayanamaz.
Ancak Real Madrid maçı ile ilgili bu kararı almak kolay değil. Fatih Terim devamlı bu sistemi oynuyor, gittili geldili bir maç olabilir. Yani, bu kadro kolay bir kadro değil Madrid maçı için. Fatih Hoca risk almayı çok sever. Oyuncularına, gerekirse kaybedelim ama böyle oynayalım diyebilir.
Sneijder'i oyundan çıkarması doğruydu. Sonuçta Hollanda'da bir sakatlık yaşadı. Sneijder'den verim almak için Temmuz ayındaki kamp dönemini Galatasaray'da geçirmesi lazım. Fatih Terim'in, Hollandalı futbolcuyu ekonomik kullandığını düşünüyorum, seneye 90 dakika oyunda çok rahat kalabilir.
Burak Yılmaz'a değinen Dilmen sözlerini şöyle bitirdi: "Burak, Ibrahimovic'i gol istikrarı olarak geçti. Şu anda Dünya'da üç tane oyuncu kaldı. Messi, Ronaldo ve Burak. Trabzonspor'dan beri sabah-akşam gol atıyor. Depar atıyor, koşu yapıyor.
İnşallah yılmaz, yılmayacak gibi de duruyor. Olağanüstü çalışıyor. Burak'ın maçlar arasında hiç konsantrasyon kaybı da yok."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam