Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Şansal Büyüka: Aykut Kocaman’a dön çağrısı yapılmayacak

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 29/05/2013 - 12:52 GMT+3

Spor yorumcusu ve gazeteci Şansal Büyüka, Aykut Kocaman’ın istifasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman

Görsel kaynağı: AA

“Fenerbahçe yeni hoca arayışına geçecek, Aykut Kocaman’a istifasından dönmesi için çağrı yapılmayacak” diyen Şansal Büyüka’nın Lig TV’ye yaptığı açıklamalar şu şekilde:
“Çok da beklenmedik bir süreç değil bana göre. Çünkü Aykut Hoca’nın istifaya son derece meyilli olduğunu biliyoruz. En ufak bir kriz döneminde bile istifaları oldu. Bu son istifa kararı da sanıyorum önemli bir futbolcunun transferiyle ilgili çıktı. Aykut Kocaman, sanıyorum maliyeti çok çok yüksek bir oyuncu istedi. Başkan, kulübün dengelerini bozacağı düşüncesiyle ihtiyatlı davrandı. Bu transfer konuşmasından sonra Kocaman istifa ettiğini açıkladı.”
“Yeni hoca arayışına geçilecek”
“Ben bu saatten sonra yönetimin, Aykut hocanın geri dönmesi için çabada bulunacağını düşünmüyorum. Bunu biliyorum. Aykut hocayla temasa geçilmeyecek. Çünkü Fenerbahçe Başkanı başta olmak üzere yöneticiler şöyle bir kaygıya kapıldı. Yine başlarız, yine devam ederiz, yine arkasında dururuz. Lig başlar, yine istifa ederse güç durumda kalırız. Başkan ve yönetimde bu ağırlıkta bir görüş var. Sanıyorum Fenerbahçe yeni hoca arayışına geçecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam