Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Terim'den eski Trabzonsporlulara uyarı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 21/12/2012 - 19:35 GMT+2

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bordo-mavililerle oynayacakları maç öncesi eski Trabzonsporlu oyuncularına uyarıda bulundu.

umut bulut, burak yilmaz, galatasaray

Görsel kaynağı: AA

Sarı kırmızılı takımın son iki sezonda Trabzonspor'lu 5 futbolcuyu renklerine bağlaması, hafta sonunda oynanacak zorlu maç öncesinde teknik direktör Fatih Terim'in tek sıkıntısı olarak görülüyor.
Trabzonspor maçı öncesinde sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı sarı kırmızılı takımda, Fatih Terim "eski Trabzonluları" bu dev maç öncesinde uyardı. Geçen yıl Selçuk, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam sarı kırmızılı forma ile Trabzon'a karşı mücadele etmişlerdi. Bu sezon Burak Yılmaz ile Umut Bulut ile daha önce bordo mavili formayı giyen futbolcu sayısı 5 yükseldi. Bu oyuncularda Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transferi bordo mavili camiada büyük tepkiye neden olmuştu. Avni Aker'de "eski Trabzonlulara" karşı oluşturulabilecek muhtemel tepkiyi iyi bilen Fatih Terim bu konuda Burak ve Umut ile özel bir toplantı yaptı. Terim iki golcü ile yaptığı özel görüşmede "Sadece işinize bakacaksınız. Size yönelik tepki olabilir. Her şeye kulağınızı tıkayıp, topunuzu oynayın. Ne rakiple futbolcu ile ne de taraftar ile en ufak diyaloga girmeyin" uyarısında bulunduğu öğrenildi.
Galatasaray hazırlıklarını sürdürdü
Galatasaray, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Antrenman, ilk bölümünde ısınma ve açma - germe hareketleri yapan sarı kırmızılı futbolcular, daha sonra iki gruba ayrılarak dar alanda top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi.
Galatasaray - Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak öğleden sonra özel bir uçuşla Trabzon'a hareket edecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam