Süper Lig - Varela için Bilic'ten onay

Menajerlerin önerisiyle Beşiktaş'ın gündemine aldığı Portekizli futbolcu Silvestre Varela için teknik direktör Slaven Bilic'ten de onay çıktı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş, Silvestre Varela için harekete geçmeye hazırlanıyor. Porto'nun gözden çıkardığı yıldız oyuncu için Kartal 3.5 milyon avroluk teklifte bulunacak.
Menajerler tarafından Beşiktaş’a önerilen Silvestre Varela’ya teknik direktör Slaven Bilic onay verdi ve yönetim de transfer için harekete geçti. Dört sezondur Porto’da forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, Portekiz temsilcisinin yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerin ardından gözden düştü. Önder Özen’in takibine giren yıldız oyuncu için yönetim Porto’nun kapısını çalmaya hazırlanıyor. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken siyahi yıldız, süratiyle de rakiplerine karşı üstünlük kuran bir isim. Bire birde çok etkili olan Varela, takımı hücuma çıkarma konusunda da oldukça başarılı. Sağ ayaklı olmasına karşın, sol kanatta iyi bir görüntü çizen yıldız oyuncu, bitirci gol vuruşları yapıyor.
Temaslar sıklaşıyorMenajerlerle yapılan görüşmelerin ardından bu futbolcuyla temas kurmaya karar veren yönetim, bu hafta resmi teklifini yapacak. Yurt içi görüşmelerini sürdüren Deniz Atalay’ın, daha sonra Portekiz’e giderek bu futbolcu için girişimlerini sıklaştıracak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam