Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Volkan ve Alanzinho formasına kavuştu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 31/03/2013 - 17:13 GMT+3

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk eden Trabzonspor'da, Volkan Şen ve Alanzinho uzun bir aradan sonra ilk 11'de forma giydi.

volkan sen

Görsel kaynağı: AA

Bu sezon sakatlığı nedeniyle istikrarlı bir grafik sergileyemeyen Volkan, kart cezalısı Olcan'ın yokluğunda 210 gün sonra bordo-mavili takım forması altında ilk 11'de maça çıktı. Teknik direktör Tolunay kafkas'ın göreve gelmesinin ardından ilk kez 11'de forma giyen Volkan, ligin 3'üncü haftasındaki Gaziantepspor maçının ardından 23 hafta sonra 11'de forma şansı buldu.
Kafkas, orta alanda da sürpriz bir şekilde Adrian'ı yedek soyundururken, Brezilyalı Alanzinho'ya ilk 11'de görev verdi. En son ligde Sivasspor maçında ilk 11'de görev alan Alanzinho, 5 hafta sonra takımla birlikte sahaya çıktı.
Bordo-mavili takımda kart cezalıları Olcan, Serkan ve Colman, 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Bursaspor maçında kart cezası nedeniyle oynayamayan Zokora da ilk 11'de görev aldı.
Taraftar ilgisi
Ligde zor günler geçiren Trabzonspor'da taraftarlar takımlarının maçına aşırı ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nın 24 bin kişilik seyirci kapasitesi bulunan tribünlerinde yer yer boşluklar gözlenirken, 15 bin civarında taraftar karşılaşmayı izledi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşılaşmayı seyretti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam