Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

tuncay belluschi bursaspor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/09/2012 - 12:42 GMT+3

Bursaspor'un yeni transferleri Tuncay Şanlı, "Şu anki isteğimle eski formumu çok kısa zamanda yakalayabilirim" diye konuştu.

tuncay şanli, bursaspor, idman

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Bursaspor'un yeni transferleri Tuncay Şanlı ve Belluschi için Özlüce Tesisleri'nde imza töreni ve tanıtım toplantısı düzenlendi.

Bursaspor'un Altyapısından yetişen Eskişehirsporlu Ediz'in vefat haberini üzüntüyle öğrendiklerini söyleyerek sözlerine başlayan Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, "Ediz'in rahmetli olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum" dedi.
"Yönetim kurulu olarak elde ettiğimiz başarılarımızın üzerine daha da fazlasını katmaya çalışıyoruz" diyen Uslu, "Takım kadromuzu güçlendirmek için yoğun mesai harcadık. Kulübümüzün bütçesine en uygun transferler yaptık. Tuncay Şanlı Türk futbolunun bildiği ve Avrupa'da bizi en iyi temsil eden futbolcumuzdur. Belluschi aile yapısı ve futbol bilgisi açısından Bursaspor'a en uygun futbolcudur. Orta sahada Batalla ve Pinto ile çok iyi bir ekip olacaklar. Türk futbol tarihine damga vuracaklarına eminim. Hepimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
Belluschi: Bursaspor'a geldiğim için mutluyum
Bursaspor'un Porto'dan transfer ettiği Fernando Belluschi, "Burada olduğumdan mutluyum. Daha fazlasını vermek istiyorum. Burada arkadaşlarıma uyum sağlayacağıma inanıyorum. Buraya gelen taraftarlarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Takımla antrenman şansı çok az yaptım. Ama gördüğüm kadarıyla arkadaşlık çok iyi. Ben de en kısa sürede alışacağıma inanıyorum" dedi.
Tuncay Şanlı: Şu anki isteğimle eski günlerimi yeniden yakalarım
Eskişehirsporlu Ediz'in vefatını üzüntüyle öğrendiklerini söyleyerek sözlerine başlayan Bursaspor'un yeni transferi Tuncay Şanlı, "Sabah aldığımız haberdar sonra çok üzgünüm. Eniz kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum. Burada olmaktan çok memnunum. Bursaspor'un büyüklüğü, taraftarı, tesis beni çok heyecanlandırdı. Bunu da sahaya yansıtacağımı düşünüyorum" dedi.
Bir taraftarın, "Eski günlerine ne zaman yakalarsın?" sorusuna Tuncay, "Şu anki isteğimle yarın gerçekleştirebilirim. Geçmişle alakalı konuşabiliriz. Benim görüşlerim farklıdır, sizinkiler farklıdır. Önemli olan şu andır. Hedeflerin fazla olduğu ortamda ben de bütün gücümü sahaya yansıtacağımı düşünüyorum. Ben de takıma en iyi şekilde destek olacağıma inanıyorum" diye cevap verdi.
Bir gazetecinin, "Milli takım hedefin var mı?" sorusuna ise tecrübeli futbolcu, "Benim hedeflerimden yana Bursaspor'un hedefleri ve ben ne kadar katkı sağlarım o önemli. Burası benim için basamak ya da bir yere gitmek değil, Bursaspor'a katkı sağlamak" dedi.
Konuşmaların ardından Tuncay Şanlı kendisini 3 yıllığına Bursaspor'a bağlayan sözleşmeyi yönetim kurulu üyeleri İlhan Uslu ve Selçuk Eren ile birlikte imzaladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam