Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

3-3'lük skor 4-4'lük derbi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 30/11/2013 - 22:07 GMT+2

2013 yılının son derbisinde Fenerbahçe ile Beşiktaş 3-3 berabere kaldı. İki takım da karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Fenerbahce

Görsel kaynağı: Eurosport

2013 yılının son derbisinde lider Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk etti.
Müthiş tempolu başlayan maçta gol perdesini 9. dakikada Olcay Şahan açtı. Almeida'nın pasında topla buluşan Olcay, Gökhan Gönül'ü çalımlayıp Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Bu golden 3 dakika sonra ise Emenike skoru eşitledi. Sow'un şutunda Tolga Zengin topu çeldi, takip eden Nijeryalı durumu 1-1 yaptı.
Temponun bir an olsun düşmediği ilk yarıda dakikalar 30'u gösterirken Raul Meireles, Veli Kavlak'a sert bir şekilde girdi ve Cüneyt Çakır tereddütsüz kırmızı kartına gösterdi.
37'de ise 10 kişi kalan Fenerbahçe öne geçti. Savunma arkasına sarkan Emenike, Sow'u gösterdi, Senegalli golcüye sadece dokunmak kaldı: 2-1.
İlk yarıda goller bitmemişti. 43'te Veli'nin arapasında Almeida şık bir tek vuruşla skoru dengeledi. Portekizli golcü 45'te bir kez daha sahne aldı. Oğuzhan'ın asistinde Almeida çok sert vurdu ve Beşiktaş soyunma odasına 3-2 önde gitti.
İkinci yarıda Fenerbahçe eşitliği yakalamak adına baskısını sıklaştırdı. 57'de Dirk Kuyt ceza sahasından kaleyi yokladı ama Tolga Zengin başarılıydı. 62'de Sow'u golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, 66'da top bir kez ağlara gitti ancak Cüneyt Çakır Kuyt'ın Tolga'ya faul yaptığını tespit etti.
Dakikalar 68'i gösterirken ise Necip kırmızı kart gördü. Oyuna 49'da giren genç orta saha, ikinci sarı kartı görüp oyun dışında kaldı.
83'te ise Fenerbahçe baskısı sonuç verdi. Caner Erkin'in soldan ortasına Dirk Kuyt kafayla vurdu skor 3-3'e geldi.
Mücadelenin kalan bölümlerinde başka gol gelmeyince 2013'ün son derbisinde Fenerbahçe ile Beşiktaş 3-3 berabere kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam