Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan çok önemli açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transferlerden stada, Bilic’ten Önder Özen’e kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Lig TV’nin sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şunları söyledi:
“Stadın ilk temelini 2013’ün Aralık ayında attık. Neredeyse kaba inşaati bitirdik. Bundan sonra daha hızlı olacağız. Kale arkasında 9-10, maratondan 5-6 metre uzaklık olacak. Juventus’un stadına çok benzer bir yer olacak.
Kötü eleştiriler benim gardımı düşürmedi. Bunlarla mücadele etmek beni güçlendiriyor.
‘İkincilik Beşiktaş Başkanı’nı memnun etti’ dersek kulübümüzü küçümsemiş oluruz. Bu beni mutlu etmedi. Beşiktaş her sene şampiyonluğuna oynamalı.
Her sene hoca değişmez. İstikrar lazım. Futbol takımının komple ekip olarak istikrarı önemli. Bilic, Türkiye’ye alışma sürecini çok iyi geçirdi. Kendisinin asıl performansınını önümüzdeki sezon göreceğiz.
İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk’ün durumu hafta sonuna kadar netleşecek. Benim görüşüm kalmalarından yana.
Bundan sonraki transferlerin görüşmelerini bizzat ben yürüteceğim.
Önder Özen’in bana istifası verdiği yönündeki haber palavradır. O da Bilic gibi yeni geldi. Bu sezon performansını gösterecektir.
5+3 yabancı sınırlamasında bir sakınca görmüyorum.
Diego transferi neden olmadı?Diego bizim birinci alternatifimiz değil, ikinci alternatifimizdi. Birinci ismimizi transfer yapıldıktan sonra duyarsınız. Diego’ya senelik 3,5 milyon Euro, 2,5 milyon da imza parası önerdik. Fenerbahçe daha fazla bir ücret önermiş. Hayırlı olsun.
Olcan AdınKendisi ilgilendiğimiz bir oyuncu. Gökhan Töre birinci oyuncumuz. O bölgede 3-4 stratejimiz var. Bunların içinde yerli olmayan oyuncular da var. Olcan’ı Beşiktaş’ta görmek isteriz. Ama kulübün işine gelirse isteriz.
Fernandes-AlmeidaFernandes’in performansı hayal kırıklığının bile üzerinde. Keşke Bilic ve Önder Özen'i dinlemeyip Fernandes'i satsaydık diye düşünüyorum Almeida ise profesyonel davrandı, takıma katkı verdi.
Bilic’e yardımcı gelecek mi?Slaven Bilic kendi ekibiyle çalışıyor. Ama benim arzum oyuncularla hoca arasında bir köprü olması. Ama bunu Önder Özen ve Slaven Bilic bilir.
Gökhan TöreGökhan Töre çok sevdiğimiz bir oyuncu. Burada bizimle parladı. Gökhan’ın kalmasını istiyoruz ama aynı rakamlarda buluşmamız lazım. İlk görüşmeler olumlu değil. Fiyat farkı var. Onun yerine 3-4 alternatifimiz var. Takımın bir dengesi var. Onları bozamayız. Gökhan olmazsa olmazımız değil.
Demirören’nin borcuYıldırım Bey ile çok uzun zamandır konuşuyoruz. Anlaşmak için son noktaya geldik. Bugünlerde de konuşacağız. Bu konu çok uzadı. Bunu çözmeliyiz. Sonuna geldik. Bir kısmını bağış yapacak, bir kısmını sponsorluk yapacak, bir kısmını da ödeyeceğiz.”
Vodafone Arena'nın ilk maçı....Chelsea ile yakın temastayız. Soma için Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea olarak bir üçlü turnuva yapmayı planlıyoruz. Biz her kulübü getiririz buraya. Önemli olan Beşiktaş taraftarını buraya getirmek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam