Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/05/2014 - 20:22 GMT+3

Beşiktaş İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Ahmet Nur Çebi

Görsel kaynağı: Eurosport

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları:
Yeni yapılanma ile önümzüdeki iki sene şampiyonluk kazanacaklarını söyleyen Ahmet Nur Çebi, "Futbolda yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Bu yapılanmamız sonucunda önümüzdeki iki yıl içinde şampiyonluk kazanacağımızı umuyorum. Yönetim olarak şampiyonlukların ve başarıların sürekli olmasını arzuluyoruz" dedi.
"Ronaldinho transferinde süreci takip ettim"
Çok konuşulan Ronaldinho transferininde süreci çok iyi takip ettiğini söyleyen Çeb, "Ronaldinho konusu benim çok yıprandığım bir konu. Benim futbolla ilişkim yok. Ben, görev adamıyım. Ronaldinho transferinde süreci takip ettim. Çok da başarılı takip ettim. İnsanlarla görüşmemden de bir şeyleri sonuca bağlayamayız. Ancak basından bazı arkadaşlarımız, bu görevimi haber yaptılar. Tabii ki onların görevi de bu haberi yapmaktı. İnşallah sizlerde onlar gibi görevlerinizi başarılı bir şekilde yerine getirirsiniz" ifadelerini kullandı.
"Hiçbir futbolcu Beşiktaş'tan büyük değildir"
Quaresma ve Fernandes ile ilgili de demeç veren siyah beyazlı yönetici,"Fernandes, futbolcu olarak yetenekli bir insan. Oynayan adam birden bire durmaya oynamamaya başladı. Şahsi fikrim bu futbolcuları pohpohlamak zorundasınız. Ama hiç bir futbolcu Beşiktaş’tan büyük değildir. Herkes haddini bilecek. Quaresma konusuna gelince, Katar’a gitti orada da oynayamadı. Evi var, arabası var, şoförü var her şeyi önünde ama neden oynamadığını bende bilmiyorum” dedi.
Ahmet Nur Çebi Stad konusuna da açıklık getirerek, “Stadın Ağustos ayında bitmeyeceğini söyleyebilirim. Çatı, çok kaliteli bir çatı olacak. Çatı yüzünden projemiz 6-7 ay uzayabilir. Ama Başkanımız, Ağustos ayında biteceğini söylüyorsa elimizden geleni yaparız” diye konuştu.
Danny'nin son haftalarda parası alamadığı için takımda disiplinsiz tavırlar sergilemesini eleştiren Çebi, “Her futbol takımı ara dönemde futbolcu kiralamak ya da satın almak zorunda kalabilir. Ama bu Dany olmamalıydı. Para ile ilgili kısma gelince, bizim futbol takımımız ödemeler konusunda diğer iki futbol takımında daha önde gidiyor. Parayı almadığından dolayı böyle şeyler olduğu zaman hangi takım olursa olsun aynı davranışta bulunurdu. Dany, haddini aşmıştır ve gereği de yapılmıştır”ifadelerini kullandı.
picture

Ahmet Nur Çebi Aydın Üniversitesi

Görsel kaynağı: Eurosport

Eski yönetimden hesap sorulup sorulmayacağı üzerine açıklama yapan Ahmet Nur Çebi,“Hesap sorma konusunda Başkanımız Fikret Orman’ın Eski Başkan Yıldırım Demirören ile görüşmeleri olduğunu biliyorum. Sürecin uzadığının bende farkındayım ama Başkanımız Fikret Orman’ın Beşiktaş’ın yapısına göre hareket ettiğini düşünüyorum. Bu konuda Başkanımıza saygı duyuyorum ve anlayış gösteriyorum” diye konuştu.
Panel sonunda İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı İbrahim Aydın tarafından İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye günün anısına üniversite öğrencilerinin yapmış olduğu plaket takdim edildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam