Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'ta Eto'o krizi!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 10/04/2014 - 07:28 GMT+3

Başkan Fikret Orman, transfer konusunda Bilic ve Önder Özen ile farklı görüşlere sahip olduğu için yönetimin belirlediği isimleri transfer edecek.

Ligue des champions 2014 Cheslea Samuel Eto'o

Görsel kaynağı: AFP

Yeni sezona, yeni stadında, yeni yıldızlarla girmek isteyen Beşiktaş’ta, transferlerden tamamen Beşiktaş Yönetimi sorumlu olacak. Başkan Fikret Orman, yeni sezon için hazırlanan transfer listesinde Bilic ve Önder Özen ile farklı görüşlere sahip olduğu için yönetimin belirlediği isimleri transfer edecek. İzleme Komitesi ile uyumlu bir şekilde çalışacak olan siyah-beyazlı yönetim, özellikle Dany ve Jones’un tartışılması nedeniyle böyle bir karar aldı.
İlk hedef Eto’o
Yaklaşık bir senedir Eto’o’yu transfer etmek için nabız yoklayan Başkan Fikret Orman, Kamerunlu oyuncunun hem Önder Özen, hem de Bilic tarafından istenmemesi nedeniyle transferde tüm yetkiyi üzerine aldı. Bazı yöneticilerin baskısı karşısında yeni sezonda böylesine bir uygulamaya gidecek olan Orman, Eto’o’nun transferini bitirmeye çalışacak. Bu oyuncunun menajerleriyle görüşerek Eto’o’nun gelmek isteyip istemediğini öğrenmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi, yerli transferinde de tek yetkiyi kendisinde bulunduracak.
Önder Özen’in transfer etmeyi çok istediği Lyon forması giyen Gomis’e soğuk bakan Beşiktaş Yönetimi, ürün satışını arttıracak isimlere yönelmeyi tercih etti. Geçtiğimiz günlerde Avrupa’da bazı maçları seyrederek rapor hazırlayan Özen ise, Eto’o’ya, kulübe getireceği maddi yük ve ilerlemiş yaşı nedeniyle karşı çıktığı belirtildi. Beşiktaş Yönetimi’nin büyük bir çoğunluğu ise, “Almeida en çok gol atan oyuncularımızdan ama forması satılmıyor. Eto’o hem takıma katkı sağlar, hem de taraftar formasını satın alır” diye konuşarak Fikret Orman’dan Eto’o transferini bitirmesini istediler.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam