Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Burak Yılmaz transferinde son durum

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/08/2013 - 20:12 GMT+3

Galatasaray ve Lazio arasında süren Burak Yılmaz pazarlığı sonuca varmadı.

Burak Yılmaz - Galatasaray

Görsel kaynağı: AA

Bugün Roma’ya gidip Lazio ile Burak Yılmaz’ın transferi konusuda Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun ile İtalyan ekibi arasındaki pazarlıklar olumsuz sonuçlandı.
Galatasaray’ın Burak için 18 milyon avro bonservis bedel istediği biliniyordu. Lazio ise bu rakama yaklaşamazken, 11 milyon avroluk teklif sundu. Bu rakam sarı-kırmızılı yöneticiler tarafından kabul görümedi ve transfer raka kalktı.
Bülent Tulun'un Roma'ya gitmesinin ardından sosyal medyada taraftarlar Burak'ın satılmasına karşı olduklarını belirten paylaşımlar yapmıştı.
"Burak'ı satmayacağız"
İtalya'nın başkenti Roma'da Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun ile Lazio Kulübü Başkanı Claudio Lotito'nun bir araya gelmesini değerlendiren Galatasaray Yöneticisi Şükrü Ergün, "Lazio'nun Burak Yılmaz'la ilgilendiği doğru ama biz Burak Yılmaz'ı satmayacağımızı daha önce bildirmiştik. Bugünkü görüşme, bize teklif ettikleri iki oyuncuyla ilgiliydi" dedi.
Bülent Tulun'un yaptığı görüşmeden de bir sonuç çıkmadığını aktaran Ergün, "Lazio Kulübü'nün satmak istediği ve bize önerdikleri iki oyuncuyla ilgili olan bu görüşmeden bir sonuç da çıkmadı. Sayın Tulun yarın İstanbul'a dönecek. İleri sürüldüğü gibi Burak'ın satışı için bir görüşme olsa, biz mi İtalya'ya gideriz, yoksa Lazio'nun temsilcileri mi İstanbul'a gelir? Olaya böyle bakmak lazım" diye konuştu.
Öte yandan, İtalyan ekibinin sarı-kırmızılılara önerdiği futbolcuların, Portekizli savunma oyuncusu Bruno Pereirinha ve Litvanyalı savunma oyuncusu Marius Stankevicius olduğu ileri sürüldü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam