Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bursaspor:2 Fenerbahçe:3

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/11/2013 - 21:15 GMT+2

Son dakikaları adeta nefes kesen maçta Fenerbahçe, Bursaspor'u Egemen Korkmaz'ın 90+4'te attığı golle 3-2 yendi.

Fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta maçında lider Fenerbahçe, son haftaların formda ekibi Bursaspor'u konuk etti.
Maça ön alanda baskı kurarak başlayan Fenerbahçe'nin bunu sürekli hale getiremedi ve oyun tersine döndü. 13'te sol kanattan yapılan güzel ortada Murat Yıldırım'ın vuruşu yan ağlarda kaldı. Baskısını kesmeyen Timsah, 20'de golü buldu. Mehmet Topuz'un kaptırdığı top ani Bursaspor atağına dönüştü. Batalla'nın sürüklediği atakta Murat içeri çevirdi, Ferhat Kiraz güzel bir plaseyle Bursaspor öne geçirdi.
37'de Belluschi'nin yay üstünden çektiği şutta Volkan Demirel gole izin vermezken, Fenerbahçe'nin rakip kalede tehlike yaratamadığı ilk yarı 1-0 Bursaspor üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda beraberliği yakalamak adına baskılı başlayan Fenerbahçe, bunu ilk yarının aksine uzun süreli yaptı ve 63'te golü buldu. Caner'in kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Webo, oyuna girdikten 1 dakika sonra sarı-lacivertli ekibi maça ortak etti.
Öne geçmek için ataklarını kesmeyen Ersun Yanal'ın ekibi 83'te aradığı golü buldu. İlk golün kopyası niteliğindeki pozisyonda Caner'in kullandığı köşe vuruşunda Emenike şık bir kafayla 3 puanı müjdeledi ama Bursaspor son sözü söylememişti.
Uzatmalarda gelişen atakta Pablo Batalla net bir vuruşla oyuna tekrar eşitliği getirdi. Ama son dakikaları seven Fenerbahçe Egemen Korkmaz attığı golle son dakikada 3-2 öne geçti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam