Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Caner Erkin Premier Lig yolcusu mu? Menajeri açıkladı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 30/04/2014 - 16:46 GMT+3

Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin ile ortaya atılan iddiaların arkası kesilmiyor.

Caner Erkin (Fenerbahçe)

Görsel kaynağı: AFP

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin’in geleceği ile ilgili belirsizlik sürüyor. Yıldız oyuncu, şampiyonluk kutlamaları sırasında “4. yıldızı takmadan buradan ayrılmam” dese de söylentiler henüz bitmiş değil. Bu kez ise Avrupa'nın önde gelen kulüpleri yıldız futbolcu atağa geçmiş durumda.
İngiliz basınından Daily Star’da çıkan habere göre, Caner Erkin için Liverpool, Arsenal ve Chelsea’nin devrede olduğunu iddia etti. Haberi, Caner’in menajeri Batur Altıparmak’a dayandıran Daily Star, özellikle Liverpool ve Chelsea’nin sol bek arayışında olduğunu belirtti.
"Liverpool ve Chelsea..."
Daily Star’a konuşan Batur Altıparmak ise “Gelen teklifleri isim vererek konuşamam ama Liverpool ve Chelsea gibi kulüpler, Caner için ilgili durumda” dedi.
Caner ne demişti?
Mayıs ayında serbest kalacak olan ve birçok takımın listesinde yer alan yıldız futbolcu, Fenerbahçe taraftarlarının yüzünü güldürecek açıklamalar yapmıştı.
Artık sıra 4. yıldızda” diyen Caner, 4. yıldızı takmadan hiçbir yere gitmem. Fenerbahçe’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni zaferler için burada kalacağım. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Zor günler yaşadık ve camianın kesinlikle böyle bir zafere ihtiyacı vardı. Her maça en iyi şekilde hazırlandık. Sonunda da hak ettiğimiz bir şampiyonluk aldık” açıklamasında bulunmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam