Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Chelsea Galatasaraylı yıldızın aklını mı çeliyor? Maç öncesi teklif!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/02/2014 - 09:47 GMT+2

Derbiden galibiyetle ayrılan Galatasaray'da artık tüm planlar Chelsea maçına göre yapılıyor. Ancak İngiltere'den gelen haberler Galatasaraylıları kızdıracak.

Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu toplantısında önemli konular konuşuldu

Görsel kaynağı: Eurosport

Derbiden galibiyetle ayrılan Galatasaray'da artık tüm planlar Chelsea maçına göre yapılıyor. Ancak İngiltere'den gelen haberler Galatasaraylıları kızdıracak.
Ligde Beşiktaş galibiyetiyle lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla üçe indiren Galatasaray'da moraller üst seviyede. Ancak Chelsea maçı öncesi müthiş bir mutluluk yaşayan sarı kımızılı taraftarlar ve yönetim, İngiltere'den gelen haberlere çok kızacak gibi görünüyor. Tüm motivasyonunu Chelsea maçına veren Galatasaray camiası maç öncesi İngiltere'den gelen bu haberlere oldukça öfkeleneceğe benziyor.
Teklif mi yapıldı?
İngiliz Sportsmole adlı internet sitesinin haberine göre Chelsea, Galatasaraylı yıldız Drogba'ya sezon sonu için teklif yaptı. Mourinho'nun her fırsatta övgüyle söz ettiği Filidişili yıldıza antrenörlük pozisyonu için öneride bulunulduğu ifade edildi. Sezon sonu takımdan ayrılacağı ifade edilen oyuncunun Chelsea'nin bu teklife sıcak bakabileceği belirtildi. Chelsea'nin milyoner sahibi Abramovich'in de Drogba'yı tekrar takımda görmek istediği belirtilen haberde Chelsea yönetiminin oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği ve yıldız oyuncuya tekliflerini iletiiği belirtiliyor.
Oyuncu antrenör
Tecrübesiyle ve kalitesiyle daha birkaç yıl daha forma giyebileceği belirtilen Drogba'nın Chelsea'de hem oyuncu hem antrenör olabileceği ifade ediliyor. Yıldız oyuncu konuyla ilgili bir açıklama yapmazken İngiltere'de Chelsea'nin teklifi ciddi şekilde konuşuluyor. Chelseali taraftarlarında her fırsatta geri dönmesini istedikleri yıldız oyuncunun bu baskıya daha fazla dayanamayacağı belirtiliyor.
Drogba için Chelsea'nin yaptığı bu teklifin İngiliz basınına sızması ve yapılan teklifin Galatasaray'ın Chelsea maçı öncesine dek gelmesi akıllara 'acaba Chelsea Drogba'nın aklını mı karştırmak istiyor' yorumlarına sebep oldu. Yıldız oyuncunun bu teklife nasıl bir cevap vereceği ise şimdiden merak konusu.
Haber
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam