Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dany'nin eşyalarının yakılması iddiası baş ağrıtacak

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/05/2014 - 12:55 GMT+3

Beşiktaş'ın bugün gündeminde Dany var. Siyah beyazlı futbolcunun eşyalarının yakılması iddiası siyah beyazlı takımın başını ağrıtacak.

Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklamada Ali Şen ve ailesine taziye mesajı verildi

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş'ın Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Dany, geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılmıştı. Dany'nin alacaklarını tahsil edemediğini belirtmesi üzerine Kamerunlu oyuncunun Beşiktaş serüveni sezon sona ermeden bitmişti. Bugün yaşanan gelişmeler ise kısmen doğrulanırken konuya yeni halkalar eklendi. Dany'nin eşyalarının yakıldığı iddiası Beşiktaş'ın başını oldukça büyük derde sokabilir.
Beşiktaş'a şok
Fanatik gazetesinin iddiasına göre Beşiktaşlı malzemeciler, başkan Fikret Orman'dan aldıkları emirle Dany'nin eşyalarını yaktı. Tesislerdeki odasından eşyaları atılan Dany'nin henüz durumu doğrulatamadığı belirtildi. Kamerunlu oyuncunun Ocak ayı hariç dört aydır maaşını alamadığı ve biriken tutarları istediği için takımdan gönderildiği belirtildi. Siyah beyazlı takıma geldiğinden bu yana maaşı hesabına yatmayan Dany'nin fevri çıkışının farkında olduğu ve Beşiktaş yönetiminden özür dileyeceği ifade edildi.
Eto'o transferi yatabilir
Ancak bugün ortaya çıkan haberlerden sonra Dany'nin ne yapacağımerak konusu. Eurosport.com Türkiye haber Müdürü Alper Aslan'ın ulaştığı bilgiye göre olayın doğru çıkması halinde Beşiktaş'ı oldukça sıkıntılı günler bekliyor. Dany ve menajeri henüz eşya yakılma haberini doğrulatamazken Kamerunlu futbolcunun arkadaşları tehlikenin altını çizdi. Eğer Dany'nin eşyaları yakılmışsa Beşiktaş'ın başta Samuel Eto'o transferi olmak üzere birçok Afrikalı yıldızın transferi unutması gerektiği iddia edildi.
UEFA'ya da gidebilir
Dany'nin Kamerun Milli Takımı'ndan Eto'o ile adeta abi-kardeş gibi olduğunu belirten defans oyuncusunun arkadaşları, tehlikeyi işaret etti. Konunun doğru olması halinde Beşiktaş'ın Avrupa'daki imajı da oldukça etkilenecek. İddiaya göre Samuel Eto'onun Dany ile konuşması ve durumun iki isim arasında paylaşılması halinde Kamerunlu golcü Beşiktaş'a gelmeyecek. Ayrıca Dany'nin eşyalarının yakılma haberleri doğruysa Kamerunlu stoperin konuyu UEFA'ya da taşıyabileceği, ırkçılık yapıldığına inandığı da belirtildi. Dany ve menajerinin kısa süre içinde Beşiktaş yönetimi ile temasa geçeceği, alacaklarının ödenmesi hakkında görüşmeler yapılacağı öğrenildi.
Avrupa'daki imajı risk altında
Beşiktaş'ın bugün çıkan haberlerle birlikte Abrupa'daki imajı da tehlikeye girdi. Afrika kökenli Avrupalı futbolcuların bile bu haberi duyması durumunda konuya nasıl tepki verecekleri bilinmiyor. Ancak Daniel Alves'e atılan muzdan sonra tüm dünyada başlayan akım Beşiktaş'ı da etkileyebilir. Kamerunlu uluslararası futbolcuların lig bitmeden konuyu ele alması halinde Beşiktaş'ın eşya yaktığı iddialarının tüm dünyaya duyurulabileceği de biliniyor.
ALPER ASLAN / @alperaslan01
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam