Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Diego Ribas Beşiktaş'a geliyor!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 11/05/2014 - 09:45 GMT+3

Beşiktaş'ın istediği Brezilyalı oyuncu Diego Ribas'ın transferinin bitmesi an meselesi.

Diego Ribas (Atletico Madrid)

Görsel kaynağı: Eurosport

Milliyet'in tecrübeli gazetecisi Bilal Meşe'nin özel haberi şöyle:
Beşiktaş’ın prensipte anlaşma sağladığı Atletico Madrid’in yıldız ismi Diego Ribas, Kartal olmak için gün sayıyor. Siyah-beyazlıların en yetkili isimleriyle, futbolcunun takım arkadaşları, onun gelecek sezon siyah-beyazlı forma altında mücadele edeceğini belirtti.
Atletico Madrid’deki temsilcimiz, Türkiye’nin gururu olan Arda Turan’ın Malaga ile oynayacağı maçı için foto muhabiri arkadaşım Cengiz Malgır’la birlikte apar topar Madrid’e uçtuk. Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımda adeta sıkıyönetim uygulanıyor. Yazılı ve görsel medya öyle elini kolunu sallayarak çalışmalara giremiyor. İki gün izlediğimiz çalışmalarda ancak 15 dakikalık kısa bir süre tanındı. Futbolcularla konuşmak da başlı başına bir sorun... Haftalar öncesinden kulüpten izin almak zorundasınız.
Milliyet olarak gerekli girişimleri yaptık, bize ayrılan sürelerde Arda Turan’ın çalışmalarını izledik. Hazır yolumuz buraya düştükten sonra, Madrid’de kiralık oynayan, ancak Wolfsburg ile de sözleşmesi sona eren Diego ile görüşmeliydik. Çünkü Diego Ribas ile Beşiktaş ilgileniyordu. Gerçekten bitmiş miydi, atılan herhangi bir imza var mıydı? Çünkü bilinen tek gerçek, siyah - beyazlı yönetimin ünlü oyuncuyla görüştükleri ve prensipte anlaşma sağladıkları...
Beşiktaş’tan yetkili ve de etkili bir ismi (adı bizde kalsın) cepten aradık, Madrid’de olduğumuzu söyledik. O kişiye, “Buraya kadar geldik. Eğer Diego işi bitmediyse, biz de boşa kürek çekmeyelim?” dediğimizde, “Tamamdır, sorun yok’ yanıtı geldi. Bunun üzerine Diego için düğmeye bastık.
Yanımızda Beşiktaş formasını da getirmiştik, ne var ki, imzanın henüz atılmamış olması, bu görüntüyü çekmemize engel oldu. Kendisine, gazeteci olduğumuzu anlattık, Beşiktaş’a gelip, gelmeyeceğini sorduk. Birlikte fotoğraf çektirdik, sorularımıza yanıt vermek istemedi, biz de zorlamadık. Çünkü ortada atılan bir imza yoktu. Ancak, Atletico Madridli futbolcular ve kulüp çalışanları, Diego’un Beşiktaş için gün saydığını söyledi. Ünlü oyuncunun Türk gazeteci olduğumuzu öğrendiği anda da bizlere beş dakika da olsa sıcak davranması, transferin ne denli ciddiye gittiğinin bir göstergesiydi.
Milliyet / Bilal Meşe
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam