Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Eskişehirspor'a N'Diaye müjdesi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 21/12/2013 - 11:42 GMT+2

Eskişehirspor'un sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı futbolcu Alfred N'Diaye, takımda kalacağını ifade etti.

n'diaye

Görsel kaynağı: Eurosport

Bursaspor'dan geçtiğimiz ocak ayında Sunderland'e transfer olan N'Diaye, İngiliz ekibiyle sadce yarım devre bir arada kalabildi. Sunderland'in hocası Di Canio tarafından istenmeyen N'Diaye, Eskişehirspor'a kiralanmıştı. Fransa'nın Nancy takımından yeşil beyazlılara gelen ve Ertuğrul Sağlam ile iyi bir çıkış yakalayan Alfred N'Diaye, devre arasında Sunderland'e 4.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Ancak o dönem Sunderland'i çalıştıran Paolo Di Canio'nun Senegalli yıldızı sezon sonunda kadroda düşünmemesi, N'Diaye'nin yeniden Ertuğrul Sağlam'la çalışmak için Eskişehirspor'a gelmesine neden oldu Sezon sonuna kadar kiralık olarak kırmızı siyahlı takıma katılan N'Diaye, başarılı bir performans ortaya koydu.
İngiliz gazetelerinde son günlerde çıkan iddiaysa, N'Diaye'nin ocak ayında yeniden Sunderland'e döneceğiydi. Senegalli 23 yaşındaki orta saha oyuncusu bu iddiaları yalanladı. Sunderland'in zor günler geçirdiğinin farkında olduğunu ancak Eskişehirspor ile kontratını tamamlamak istediğini belirten N'Diaye, Süper Lig ekibinden ayrılmak istemediğini de ifade etti.
Bu sezon Eskişehirspor'un çıkışında büyük rol oynayan Alfred N'Diaye, Bursaspor taraftarlarının gönlünde taht kurmuştu. Hatta yeşil beyazlı taraftarlar sezon başında takımın kötü gidişiyle birlikte Senegalli futbolcu için tezahüratlar yaparak Bursaspor yönetimini protesto etmişlerdi. N'Diaye be sezon oynadığı 15 maçta 2 gol 1 asistlik performans yakaladı. Ancak takım savunmasına verdiği katkı rakamsal olarak istatistiklere yansımasa da Eskişehirspor'un üst sıralara yükselmesini sağladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam