Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'den Nejat İşler mesajı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 20/01/2014 - 18:57 GMT+2

Fenerbahçe resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla sarı lacivertli renklere gönül veren sanatçıya geçmiş olsun dileklerini iletti.

nejat işler

Görsel kaynağı: Eurosport

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan ünlü sanatçı Nejat İşler'e bir destek de taraftarı olduğu Fenerbahçe'den geldi. Sarı lacivertli takım resmi Twitter hesabından Nejat İşler'in Benfica deplasmanındaki fotoğrafını paylaşarak "Ailemizin bir parçası değerli sanatçı Nejat İşler'in yakından takip ettiğimiz sağlık durumunun olumlu yönde seyrettiğine dair edindiğimiz bilgiler ışığında umutluyuz; aramıza dönmesini ve tribünde yer alacağı günleri sabırla bekliyoruz. Geçmiş olsun Nejat İşler" mesajı yayınladı.
Nejat İşler daha önce yaptığı açıklamada "Hayatta beni en çok heyecanlandıran şeyler; gitarla yapılan müzik, kadınlar ve Fenerbahçe" demiş, beyaz perdede efsane bir Fenerbahçe futbolcusunu canlandırmak istediğini dile getirmişti.
İşte usta oyuncu daha önce de Fenerbahçeli taraftarların "Tarihine Bak Geleceğine Sahip Çık" videosunu seslendirmişti...
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam