Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fırat Aydınus'tan Melo'ya küfür

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/03/2014 - 20:15 GMT+2

Galatasaray ile Akhisar Belediyespor'u karşı karşıya getiren maç sarı kırmızılı takımın müthiş baskısı ile başladı. Ancak dakikalar 23'ü gösterdiğinde sahalarda pek göremediğimiz bir sahne yaşandı.

Hakem Fırat Aydınus

Görsel kaynağı: AA

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takımın fırtına gibi başladığı ve 18 dakikada 2 gol bulduğu maçın 23. dakikasında ilginç bir pozisyon yaşandı. Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo bir pozisyonda rakibine faul yaptı. Israrlı itirazlarını sürdüren Melo, Fırat Aydınus tarafından uyarıldı. Buna rağmen Melo itirazlarını sürdürünce hakem Aydınus son uyarısını yapmak için orta saha oyuncusunun yanına kadar geldi.
Aydınus'un küfrüne MHK ne diyecek?
Melo, Aydınus'un uyarılını dinlerken konuşmaya devam etti. Kameraların dikkat kesildiği anda Fırat Aydınus'un dudaklarından Melo'ya ettiği küfürler döküldü. İzleyenlerin büyük tepkisini toplayan o an için MHK bakalım nasıl bir yol izleyecek. Daha önce Caner Erkin'i 'Lan' sözü yüzünden atan Aydınus, Melo'ya yakın mesafeden sert bir şekilde küfrediyor. Melo'yu daha önce maç sonunda yaptığı hareketler yüzünden PFDK'ya sevk eden yetkilileri, Fırat Aydınus'un ettiği bu küfür yüzünden nasıl bir uygulamaya gidecek merakla bekleniyor. Aydınus ayrıcas kendisine küfrettiğini söylediği Adanasporlu Barbaras'u da PTT 1. Lig play-off final maçında oyundan atmıştı. Emre ve Cristian'a görüntüler yüzünden ceza veren PFDK, Fırat Aydınus için bir yaptırım uygulayacak mı?
Karşılaşmanın ikinci yarısı başlar başlamaz Fırat Aydınus'a TT Arena tribünlerinden çok büyük tepki geldi. Taraftarlar Aydınus'un Melo'ya ettiği küfrün ardından tepkilerini dile getiridler. taraftarlar ' Küfür etsene küfür etsene Fırat Aydınus küfür etsene' tezahüratları yaptılar.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam