Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bir İtalyan gitti bir İtalyan geliyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 20/06/2014 - 07:41 GMT+3

Avrupa basınının iddiasına göre Galatasaray'ın yeni santraforu İtalyan golcü olabilir.

Alberto Gilardino

Görsel kaynağı: Reuters

Roberto Mancini'nin ayrılığı sonrası hem teknik adam arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, transferde de hız kesmiyor. Didier Drogba'dan boşalan hücum hattını önemli bir isimle takviye etmek isteyen sarı kırmızılı takım için İtalyan basınında çıkan haberler sarı kırmızılı taraftarları oldukça sevindirecek cinsten.
Drogba'nın ayrılığı sonrası adı uzun süre Bafetimbi Gomis ile anılan ancak bu transfer gerçekleşmeyince rotayı Bayern Münih'in Hırvat futbolcusu Mario Mandzukic'e kıran Galatasaray için bir iddia da İtalya'dan geldi.
Mediaset'in haberine göre Genoa forması giyen Alberto Gilardino ile ilgilenen Galatasaray, bu transferi bitirmeye yakın görünüyor. Geçtiğimiz sezon İtalya Ligi'nde 36 maçta 15 gol kaydeden yıldız futbolcunun da vatandaşı Roberto Mancini'nin ayrılığına karşın Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı iddia edilirken, bu transfer hakkındaki nihaii kararı bu hafta açıklanması beklenenen yeni teknik adamın vereceği ifade edildi.
1999-2000 sezonundan bu yana Serie A'da top koşturan Gilardino bu süre zarfında 15 sezon ve 448 lig maçında 174 gol bulurken, Şampiyonlar Ligi'nde de 45 maçta 13 gol kaydetmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam