Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'a Şifo darbesi!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 28/12/2013 - 08:55 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk olan Beşiktaş sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

gençlerbirliği beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk olan Beşiktaş sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Gençlerbirliği'ne üç puanı getiren gol 20. dakikada Ermin Zec'ten geldi.
18. dakikada Almeida'nın indirdiği top Gökhan Töre ve Olcay'ın önüne düştü ancak iki futbolcu da topu birbirlerine bırakınca net gol fırsatını kaleci Ramazan uzaklaştırdı.
20. dakikada Gosso'nun pasını önüne iyi alan Ermin Zec düzgün bir vuruşla Tolga'yı mağlup etti: 1-0
28. dakikada Uğur Boral müthiş sıyrıldı, ortasında savunma Almeida'ya istediği vuruşu yaptırmadı. İlk yarıda başka pozisyon olmazken, ikinci yarı Stancu'nun kaçırdığı inanılmaz golle başladı. Yıldız futbolcu kale sahadında topla buluştu ama vuruşu üstten dışarı çıktı.
54. dakikada Tosic'in soldan ortasına Petrovic çok iyi vurdu ama Tolga başarılıydı. Bu pozisyonun hemen ardından 56. dakikada Olcay'ın frikiği ağlarla buluştu ama karşılaşmanın hakemi henüz işaretini vermediği gerekçesiyle bu golü geçerli saymadı.
Kalan dakikalarda başka pozisyon olmayınca siyah beyazlı takım ligin ilk yarısını yenilgiyle kapadı. Bu sonucun ardından Beşiktaş 29 puanla dördüncü sırada kalırken, Gençlerbirliği 21 puanla 11. sıraya yükseldi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam