Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İddaa tahminleri 9 Kasım 2013

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 09/11/2013 - 17:00 GMT+2

İddaa programı yine birbirinden zor karşılaşmalar ile dolu. Eurosport Türkiye olarak en ideal maçları sizin için belirledik.

iddaa

Görsel kaynağı: Eurosport

İddaa programı yine birbirinden zor karşılaşmalar ile dolu. Eurosport Türkiye olarak en ideal maçları sizin için belirledik. Günün programında akşam saatlerinde yer alan karşılaşmalardan derlediğimiz tercihlerimiz ise şöyle
Karabükspor-Çaykur Rizespor
Geçen hafta Beşiktaş karşısında iyi bir futbol oyanayan ve özellikle takım savunmasında çok dikkatli olan Karabükspor, çok önemli 1 puanı hanesine yazdırdı. Rizespor'da sahasında Akhisar Belediyespor'dan 1 puan aldı. Ancak Karadeniz ekibinin kazandığı bu puan, oldukça zorlu oldu. Hem Cernat hem de Sercan Kaya'yı maç içinde kaybeden, Kweuke'den de yararlanamayan Çaykur Rizespor, zor da olsa puan almayı başardı. Karabükspor karşısında da 3 yıldızını sahaya süremeyecek olan Rizespor'un iş oldukça zor. Karabükspor oturmuş oyun sistemi ile 3 puana çok yakın.
Karabükspor kazanır: 1.80
Sivasspor-Bursaspor
İçerde-dışarda kazanmaya başlayan Sivasspor'da Roberto Carlos'a ilk hocalık deneyiminde bile teklif gelmeye başladı. Sivasspor, eski günlerine dönüş simyali verirlken aldığı skorlarla birlikte oynadığı oyunla da keyif verdi. Bursaspor'Un inişli çıkşlı performansı son haftalarda kendiini yükselen bir grafiğe bırakmıştı. Ama Fenerbahçe karşısında aldıkları son dakika mağlubiyeti biraz moral bozdu. Gol yollarındaki istikrarsızlık göze çarparken deplasmanda zorlandıkları da bir gerçek. Eksiklerini gidermiş ve moralli bir Sivasspor kazanacaktır.
Sivasspor kazanır: 1.80
Valenciennes-Montpellier
Fransa Ligi'nde dipten kurtulma mücadelesi veren iki takım karşılaşıyor. Mücadelenin az gollü, zevksiz ve kısır bir karşılaşma olarak sonuçlanmasını bekliyorum. Oynanacak olan ideal tercih ilk yarı beraberlik olmalıdır. Ancak daha yüksek oran isteyenler maçın sonuna da beraberlik ekleyebilirler.
İlk yarı beraberlik: 1.80
Maç Sonucu berbaerlik: 3.20
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam