Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İlk gollerin adamı Olcay Şahan

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 16/04/2014 - 17:08 GMT+3

Beşiktaş’ın FEDA döneminde takıma katılan ve taşıdığı 10 numaranın hakkını akıttığı ter ile veren Olcay Şahan hakkında ilginç bir istatistik.

Eurosport özel İlk gollerin adamı Olcay Şahan

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş’ın FEDA döneminde takıma katılan ve taşıdığı 10 numaranın hakkını akıttığı ter ile veren Olcay Şahan bu sezon attığı goller ile ilginç bir istatistiğe imza attı.
Geçen sezon yaz transfer döneminde başlayan gurbetçi akınında Beşiktaş’ın kadrosuna katılan Olcay Şahan özellikle attığı goller ve bitmek bilmeyen koşu mesafeleriyle taraftarın gönlünü kazanmış durumda. Geçen sezon Samet Aybaba yönetiminde bulunan Beşiktaş'ta sezonun bütün maçlarında forma giyen Olcay Şahan 11 gol atma başarısı göstermişti.
Geçen sezon yakaladığı başarılı grafik ile tribünlerin sevgili haline gelen Olcay Şahan bu sezon ise 29 hafta sonunda 8 gole ulaştı. Özellikle takım içinde Veli ve Oğuzhan ile girdiği koşu mesafeleri iddiasıyla daha çok hırslanan Olcay Şahan bu sezon takımını hareketlendiren isim oldu.
Bu sezon rakip ağlara gönderdiği sekiz golün yedisinde Beşiktaş'ın maçlardaki gol perdesini açıp takımını 1-0 öne geçiren Olcay Şahan, bir kez de takımının üçüncü golünü attı. Olcay'ın ilk golleri attığı maçlarda ise Beşiktaş hiç kaybetmedi. Bu yedi maçın beşini kazanan karakartallar ikisinde ise berabere kaldı.
Olcay Şahan'ın takımı adına attığı ilk gollerin maçları şu şekilde;
1.hafta: Beşiktaş-Trabzonspor: 2-0
9.hafta: Akhisarspor-Beşiktaş: 3-3
11.hafta: Kayserispor-Beşiktaş: 3-0
12.hafta: Beşiktaş-Konyaspor: 3-1
13.hafta: Fenerbahçe-Beşiktaş: 3-3
20.hafta: Gaziantepspor-Beşiktaş: 1-2
28.hafta: Beşiktaş-Kayserispor: 2-1
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam