Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İnan Kıraç'tan Galatasaray Yönetimine ultimatom!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/03/2014 - 09:19 GMT+2

Gatalasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç sarı-kırmızlı yönetime tepki gösterdi

inan kirac

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Yenilgiye en çok kızanlardan biri de İnan Kıraç’tı. Yönetime mesaj yollayan Kıraç, “Kendi aralarında kavga edeceklerine bu takımı adam etsinler!” diye tepki koydu.
Kıraç'tan Yönetime ultimatom
Aslan dün Arena’da Kayserispor’a yenilirken, özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu etkisiz oyun tribünlerdekileri çıldırttı. Bu karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında bulunan Galatasaray camiasının duayeni ve Gatalasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç da takımı beğenmeyenlerdendi. Stattan ayrılırken çok sinirli olduğu gözlenen İnan Kıraç, kendisine uzatılan mikrofonlara da aynı sertlikte kısa bir açıklama yaptı: Kendi aralarında kavga edeceklerine bu takımı adam etsinler.”

Fenerbahçe'de tarihi gün!
''Kafanı koparırız'' demişti
Ardından arabasına binen Kıraç’ın bu öfkesi, Başkan Ünal Aysal’a olan kredisinin tükenmek üzere olduğu şeklinde yorumlandı. Adnan Polat’ın başkanlığı döneminde işlerin kötü gitmesi üzerine yönetimin çekilmesini isteyen Kıraç, Ünal Aysal’ın başkan olmasında etkili bir rol oynamıştı. Hatta bu dönemde Başkan Adnan Polat’la polemiğe giren Kıraç, ‘Kafanı kopartırız’ çıkışıyla uzun süre gündemde kalmıştı. Kıraç’ın bu tavrından sonra mali genel kurulda ibra edilmeyen Adnan Polat, başkanlıktan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam