Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalya'dan flaş yorum: Mancini...

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/03/2014 - 17:58 GMT+2

Galatasaray, dün akşam Arena'da Kayserispor'a yenilerek ligdeki şampiyonluk şansını zora soktu. Bu sonuçla birlikte sarı kırmızılılarda camia adeta karıştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini

Görsel kaynağı: AA

Hafta içerisinde Chelsea'ye 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenen Galatasaray'da sular durulmuyor. Dün akşam Kayserispor'a karşı alınan mağlubiyetle iyice taşan sabır taraftarları adeta çıldırttı.
Acil çözümlerle kötü gidişi durdurmak isteyen Galatasaray yönetimi, dün akşam maçın ardından Arena'da yaptığı toplantıda ilk olarak iki yöneticiyi Florya'ya atadı. Roberto Mancini'nin maçtan sonra yaptığı açıklamalarda takımın patronu benim denmesine rağmen böyle bir kararın alınması büyük yankı uyandırdı. Alınan bu kararların ardından İtalya'dan flaş bir yorum geldi.
Mancini takımı kaybetti!
Roberto Mancini'nin takımın başına geçtiğinden beri ilk defa basın mensuplarıyla tartışması ve söylediği sözler büyük yankı uyandırdı. Ülkesi İtalya'da da büyük yankı uyandıran olay İtalya'da Mancini'yi çıldırttılar diye yorumlandı. İtalya basınında Chelsea'ye elenilmesinin ardından takımda morallerin bozulduğu belirtilirken takım içinde farklı dengelerin olduğu ve İtalyan çalıştırıcının takımla arasındaki uyumu kaybettiği savunuldu.
''İstifayı düşünebilir!''
Sport Italia kanallında yapılan yorumda Roberto Mancini'nin başarısızlık halinde sıkıntıya düşeceği ve Türklerin İtalyan çalıştırıcıya bu konuda acımayacağı belirtildi. Florya'ya iki yöneticinin atanması ve kadro seçimleri yüzünden başkan Aysal'ın hocayı eleştirmesine de değinen İtalyan gazeteciler, Mancini'nin bu konuda oldukça sert olduğunu ve kendi işine kimseyi karıştırmayacağını aktardılar. Yapılan yorumlar sonucunda en kritik cümle ise Mancini'nin işine karışılması durumunun sürmesi halinde İtalyan çalıştırıcının istifayı düşünebilieceğinin belirtilmesi oldu.
picture

Selçuk Mancini

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam