Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mancini'nin liste başı Astori!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 20/04/2014 - 12:27 GMT+3

Mancini, stoper transferinde Astori'yi liste başına yazdı, bir de yerli stoper istedi.

2012-13 Serie A, Cagliari-Juventus, Quagliarella, Astori (AP/LaPresse)

Görsel kaynağı: LaPresse

Mancini, stoper transferinde Astori'yi liste başına yazdı, bir de yerli stoper istedi. Bunun üzerine de Sarı-Kırmızılı kulübün yönetimi, Akhisar'da oynayan eski futbolcusu Uğur Demirkırdı için harekete geçti.
Ligde ikincilik yarışını sürdüren G.Saray bir yandan da yeni sezon planlamasını yapıyor. Başkan Ünal Aysal ile zirve gerçekleştiren Mancini "Önce stoper transferi" dedi. İtalyan hoca liste başına vatandaşı Davide Astori'yi yazdı. Ara dönemde de ismi gündeme gelen Astori için o günlerde Cagliari ile görüşmeler yüksek bedeli nedeniyle tıkanırken yönetim bu kez daha sağlam gidiyor.
Bu sezon yıldızı parladı
Aysal'ın Astori transferinin yanı sıra Mancini'nin istediği yerli stoper konusunda da harekete geçtiği belirtildi. Bu alanda da listenin ilk sırasında Akhisarlı Uğur Demirkırdı yer alıyor. Bu sezon yıldızı parlayan ve milli takıma kadar yükselen, eski Galatasaraylı Uğur için Mancini'nin de onay verdiği ifade edildi.
Chedjou ve Gökhan Zan yolcu gibi
Gelecek sezon daha da düşecek yabancı kontenjanını göz önünde bulunduran teknik ekip, savunmaya yerli takviyesi yaparak ligde daha rahat hamle imkanı kazanmayı planlıyor. Galatasaray'da bu ikilinin transferi durumunda Chedjou ve Gökhan Zan'ın gönderilmesi bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam