Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mancini yerine üç aday / Lucescu, Gerets, Mustafa Denizli....

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/06/2014 - 14:30 GMT+3

Görevinden istifa eden Roberto Mancini'nin yerine gelecek teknik direktör adayları belli oldu.

Mircea Lucescu

Görsel kaynağı: AFP

Galatasaray'da ilk aday Lucescu
Ünal Aysal'ın ilk adayı Lucescu. Mancini'nin görevi bırakmasının ardından Galatasaray yönetimi üç adayı belirledi. Buna göre Galatasaray'da ilk hedef Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek.
Ünal Aysal'ın Lucescu planı hazır iken, B planında da Eric Gerets haber bekliyor. Başkan Ünal Aysal'ın başdanışmanı Bülent Tulun ile harika bir dostluğu bulanan Eric Gerets de sarı kırmızılı ekipte yeniden görev almak için haber bekliyor. Üstelik Eric Gerets, Lucescu'ya göre daha ucuz ücretle çalışabilecek konumda.
Aysal'ın gölünde Denizli var
Ünal Aysal'ın diğer bir adayı ise Mustafa Denizli. Geçtiğimiz sezon Azerbeycan'da görev yapan Mustafa Denizli'nin de Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Semih Haznedaroğlu da Radyospor'a yaptığı açıklamayla "Başkanımız Ünal Aysal, Mustafa Denizli'yi istiyor" ifadelerini kullanarak ibrenin tecrübeli teknik adama dönük olduğunu doğruladı.
Mustafa Denizli'den ilk açıklama
Galatasaray'da Roberto Mancini ile yolların ayrılmasından sonra ilk akla gelen isimlerden biri olan Mustafa Denizli Maraton.com.tr'ye konuştu!..
Denizli, "Galatasaray ile bir görüşmem olmadı. Haberler doğru değil." dedi.
Lucescu'dan açıklama
Rumen teknik adamın Türkiye'deki en güvendiği isimlerden bir tanesi olan, spor yöneticisi ve organizatör Süreyya Ertuğrul, tecrübeli teknik adamın Shkaktar'dan ayrılmayacağını söyledi.
Radyospor'da Galatasaray'a gelece mi? sorusunu yanıtlayan Ertuğrul, Lucescu'yla son gelişmelerden sonra yaptığı konuşmayı şöyle aktardı:
"Lucescu, 'Ben bu takımdan (Shaktar Donetskt) ayrılamam. Çok emek verdim. Buralara kadar getirdim. Bana çok güveniyorlar, takımı bu noktalara kadar getirmişken, burada bırakıp gidemem' diyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam