Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mevlüt Erdinç geliyor mu? Hasan Çetinkaya Fransa'da mı? İşte cevaplar!

Çağrı Develioğlu

Güncellendi 22/05/2014 - 15:18 GMT+3

Bir haftadır gündemi meşgul eden Mevlüt Erdinç transferinde son dakika gelişmesi mi yaşanıyor? Eurosport.com Türkiye gerçeklere ulaştı!

Mevlüt Erdinç

Görsel kaynağı: AFP

Mevlüt Erdinç'in transferi ne aşamada? Herkes bunu merak ediyor. Fenerbahçe'nin ilgisi olduğu, Hasan Çetinkaya'nın Fransa'ya gittiği iddia ediliyor. Hatta iddialara göre Mevlüt'ün forması bile hazır...
Eurosport.com Türkiye transferle ilgili gerçeklere ulaştı. Mevlüt Erdinç'in önümüzdeki sezonda hangi formayı giyeceğinin falına bakmadı, "şimdilik" gerçeklere ulaştı.
Şu anda Mevlüt Erdinç'le ilgili bir çalışma yok. Fransa'ya uçtuğu iddia edilen Hasan Çetinkaya ise İstanbul'da. Hatta Fenerbahçe'nin bu tarihe kadar Mevlüt Erdinç ile ilgili bir girişimi 'en azından' bu sezon hiç olmadı. Fenerbahçe'ye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göreyse Fenerbahçe, Mevlüt'ü transfer etmeyecek.
Diego Ribas'ı kadrosuna katmaya çalışan, çalışmalara başlandığını KAP'a bildiren sarı lacivertliler Moussa Sow'a iyi bir teklif bekliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın Sow'un bonservisini 15 milyon Euro olarak belirlese bile, 12 milyon Euro'ya 'Evet' diyeceği de kulislerde konuşuluyor.
MEVLÜT ERDİNÇ: FENERBAHÇE'YE GELECEĞİM
VİDEO
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam