Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Önder Özen & Slaven Bilic krizinin perde arkası

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 29/06/2014 - 04:55 GMT+3

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın bile barıştıramadığı Bilic-Önder Özen ikilisi arasındaki mesafe her gün açılıyor.

Slaven Bilic - Önder Özen

Görsel kaynağı: AA

BEŞİKTAŞ'TA Fikret Orman'ın bile barıştıramadığı Bilic-Önder Özen ikilisi arasındaki mesafe her gün açılıyor. Özen bu yüzden defalarca istifa noktasına gelirken Başkan Fikret Orman buna izin vermedi ve Futbol Direktörü görevinde kaldı. Ancak teknik direktör ile futbol direktörü arasındaki soğuk savaş yine bitmedi. Olan ise transfer yapamayan Beşiktaş'a oldu.
Peki Özen ile Bilic arasındaki kavganın nedeni ne? Geçen sezon Bilic'i seçen ve onu tek patron gören Özen neden Hırvat hocadan bu kadar soğudu? İşte ikilinin arasını bozan süreçteki ilginç hikayeler:
Atiba: Kartal, Atiba'yı almak istedi. Bilic'in önerdiği bu oyuncu için PSV kulübüne 3 milyon 250 bin euro ödendi. Ancak transfer sürecinde pat diye ortaya çıkan ve "Ben daha kolay getiririm" diyen bir menajer vardı; Darko Nejasmic.. Araya Erdil Arpacı girdi, Beşiktaş 1 milyon euro zarardan kurtuldu.
Eneramo: Sivassporlu golcü için Biliç ısrar etti. Aracı menajer yine Darko'ydu. 1.2 milyon euro yıllık verilen Eneramo, Beşiktaş'ta tek devre bile oynamadan gitti. Şimdi de istenmiyor.
Dany: Önder Özen istemedi, Bilic ısrar etti. Menajer Darko niyetliydi yine ama bu işe bulaştırılmadan halledildi.
Mitroglou: Fulham ile Beşiktaş 700 bin euroya anlaşma noktasına geldi. Darko yine devreye girdi. Fiyet 2 milyon 250 bin euroya fırladı. Kriz çıktı.
Özetle Bilic kimi istese, kimde ısrar etse altından Darko çıktı. Özellikle Önder Özen, bir ismi belirleyip Bilic'e görüşünü sorduğunda Darko tarafından bir "O transfer çok zor ama biz işinizi kolaylaştırırız" mesajı geldi. Bu yüzden Önder Özen ile Bilic'in arası iyice bozuldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam