Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Fenerbahçe şampiy.."

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 17/03/2014 - 07:28 GMT+2

Spor yorumcusu ve Fenerbahçe eski teknik direktörü Rıdvan Dilmen sarı lacivertli takımın şampiyonluk ipini büyük oranda göğüslediğini söyledi.

fenerbahçe

Görsel kaynağı: Eurosport

Spor yorumcusu ve Fenerbahçe eski teknik direktörü Rıdvan Dilmen sarı lacivertli takımın Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle birlikte şampiyonluk ipini büyük oranda göğüslediğini söyledi.
İşte Dilmen'in o sözleri;
"Fenerbahçe, 'Şampiyon'un 'Şampiy'ini cebine koydu. Geriye 2 harf kaldı. İki harfi boş bıraktık ya Beşiktaşlı ve Galatasaraylı oyuncular o boş harfleri de içine koydular bence. Fenerbahçe'yi inan kafalarında şampiyon ilan etmişlerdir. Bunu belli etmezler, dillendiremezler ama performanslarında bunu hissedeceğiz.Fenerbahçe,Türkiye'nin en güçlü takımına sahip. Sarı-lacivertli takımın kadrosu diğerlerinden bir adım daha ilerde. Galatasaray'ın yedeklerine bakarsanız farkı anlarsınız. Dün Egemen Korkmaz yoktu. Cristian cezalıydı. Yine de kadroda eksiklik yaşanmadı. Fenerbahçe'nin rakiplerinde çok kaliteli isimler var ama Fenerbahçe hepsinden daha iyi. 10 üzerinden 7'lik futbolcusu çok. Kuyt 10 üzerinden 7. Sow 7.Bu kadar iyi yetenekli kadronun başarısı için çalışmak önemli. Fenerbahçe çok iyi çalışıyor. Avrupa'da bir çok ünlü kulüpte düşüşler yaşanıyor. Fenerbahçe'ye bakın düşüş fazla yaşamayan takımlardan."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam