Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

''Şampiyonluk turu attırmayalım''

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/04/2014 - 07:04 GMT+3

Derbiyi kazanması durumunda bitime 4 hafta kala ipi göğüsleyecek olan Fenerbahçe'ye Beşiktaş sürpriz yapmaya hazırlanıyor

beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

Konya deplasmanında son saniyede gelen gol nedeniyle beraberlikle dönmesine rağmen ikincilik yarışında G.Saray'ın 1 puan önünde yer alan Beşiktaş'ta futbolcular hem avantajını korumak hem de ezeli rakipleri F.Bahçe'ye kendi sahalarında şampiyonluk turu attırmamakta kararlı. Konya'dan alınan 1 puanın ardından G.Saray'ın da Sivas'tan eli boş dönmesi sonrasında Antalya'ya fark atan F.Bahçe hafta sonu kazanması durumunda bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.
İlk yarıda Kadıköy'de oynanan maçta sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılan siyah-beyazlılar hem bu sezonki ilk derbi zaferini almak hem de Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılabilmek için avantajı elinde tutmak istiyor. Teknik direktör Slaven Biliç de oyuncularıyla yaptığı toplantıda F.Bahçe maçıyla ilgili olarak özel uyarılarda bulundu:
"F.Bahçe'ye şampiyonluk turu attırmayalım. Sezon içinde öyle kritik maçlar aynadık ki sanki her şey bizim aleyhimize. Rakiplerimizin de lehine kurulmuş bir düzen gibiydi. Şampiyonluk için çıktığımız bu yolda maalesef ki bazen bizim hatamızdan bazen de hakem hatalarından lider F.Bahçe ile aramızdaki fark bu seviyeye kadar geldi. F.Bahçe'nin UEFA'dan ceza almış olması bize bir umut ışığı yakıyor ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma fırsatı sağlıyor. Bu aşamaya gelmişken sezon içinde yaptığımız hatalardan ders çıkaralım ve F.Bahçe'yi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenelim.
Sezon içinde hiçbir derbiyi kazanamış olmamız da Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takım için hoş gözükmeyen bir istatistik. Son derbiyi taraftarımıza armağan edelim. Hem F.Bahçe'nin şampiyonluk sevincini yaşamasına izin vermeyelim hem de Devler Ligi'ne direkt gitmek için avantajı elimizde tutalım."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam