Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Serhat Ulueren’den sert sözler!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 26/03/2014 - 10:42 GMT+2

Yorumcu Serhat Ulueren, Bursaspor maçı sonrası Galatasaray kulübündeki gelişmeler ile ilgili sert ifadeler kullandı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursaspor ile Türk Telekom Arena’da 2-2 berabere kalmasının ardından tribünlerden ‘istifa’ sesleri yükseldi.
Öte yandan yazarlar da köşelerinde takıma sert eleştiriler bulundu.
Vatan gazetesi yazarı Serhat Ulueren, 26 Mart 2014 tarihli yazısında Ünal Aysal ve eşi Fani hanıma yüklendi. İşte Ulueren’in “G.Saray bitmiş, Fani Hanım coşuyor” başlıklı yazısından o bölüm;
BU NEYİN MUTLULUĞU?
Karabük deplasmanında Mancini’nin son taktik toplantısına Ünal Bey eşi Fani Hanım ile katılmış, futbolcular gözlerine inanamamıştı. Acaba dün de Aysal çifti soyunma odasında taktik verdi mi? Maçtan önce Fani Hanım çok eğlenceliydi locasında. G.Saray hedeflerinden kopuyor, seyirci ‘Yönetim istifa’ diyor, Fani Hanım neyin mutluluğunu yaşıyor? G.Saray böyle idare edilmez, böyle transferler yapılmaz.
Bir Drogba krizini bile yönetemediniz. Abdurrahim Albayrak’a bir telefon açıp Florya’ya çağırsaydınız 12 saatte çözerdi. Bunu bile düşünemediniz. Lig gitti, Şampiyonlar Ligi gitti, kupa gitmek üzere. Artık G.Saray’ın sakatı da çok olur, cezalısı da.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam