Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sivasspor 2-0 Kayseri Erciyesspor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/10/2013 - 22:01 GMT+3

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Sivasspor, ligin yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor’u 2-0 mağlup etti.

sivasspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Sivasspor, sağlı sollu ataklar ile Erciyesspor kalesinde tahlikeler yarattı. 20. dakikaya gelindiğinde Aatıf Chahechouhe'nun golüyle 1-0 skor üstünlüğünü yakaladı. Bu golden sonra rakip kalede daha fazla gözüken Kayseri Erciyesspor Yasin Öztekin ve Ibricic ile önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla biterken ev sahibi Sivasspor elverişli pozisyonları ikinci yarıda da harcamaya devam etti.
Sivasspor gol kaçırdıkça rakip kalede beraberlik golü için bastıran Erciyesspor Vleminckx ile önemli pozisyonları değerlendiremedi. Hızlı gelişen Sivasspor atağında ceza sahasında topu önünde bulan Chahechouhe yine meşin yuvarlağı şık bir vuruşla ağlara bırakırken takımının ve kendisinin ikinci golüne imza atmış oldu.
2-0'dan sonra tüm hatlarıyla hücum eden Erciyesspor, Yasin Öztekin ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Konuk takımda Vleminckx maçın 85. dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Oyuna sonradan dahil olan John Utaka ise kaçırdığı net gol pozisyonları ile taraftarın tepkisini çekti. Bu galibiyetle Sivasspor puanını 16'ya çıkarıp Süper Lig'de 3.sıraya yükselirken Kayseri Erciyesspor 6 puanla ateş hattının ortasında kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam