Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş teknik direktörü Bilic gündemi değerlendirdi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 25/04/2014 - 16:37 GMT+3

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, öğlen gerçekleştirilen antrenmandan sonra BJKTV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic - Beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmandan sonra BJK TV’ye gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Slaven Bilic, şöyle konuştu;
“Keyifli, güzel bir derbi oldu. Derbiler futbol festivalidir. En iyi oyuncular sahne alırlar. Tüm futbolseverler merakla bekler derbileri. Maçta gerginlik vardı. Gurur duyulacak bir maç çıkardık. Çok yoğun bir mücadele oldu, hatalar da yaptık. Oyunlarım büyük bir kazanma gayreti koydu ortaya. Derbinin koşullarına göre en iyisini yapmaya çalıştık. 40 dakikaya yakın bir süre 10 kişi oynadık. Kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Elimizden gelenin en iyisini yaptık derbiyi galip tamamlamak için.”
İpler elimizde
“Derbinin takımımız üzerinde bıraktığı izler oldu. Sivasspor maçında dört oyuncumuz cezalı olduğu için oynayamayacak. Lig çok heyecanlı bir hal aldı. Herkes herkesi yenebiliyor. Her takımın kendine göre hedefleri var. Sivasspor iç sahada iyi oynamaya çalışan bir takım. Eksiklerimiz var ama sahada olacak ve kenarda bekleyecek oyuncularım ellerinden geleni yapacaklar. Ligi ikinci bitirmek için ipler elimizde. Mutlaka 3 puan almaya çalışacağız. Diğer maçlardaki durumlara göre 1 puan bile bizim için değerli olabilir.”
“Sezon başında şampiyonluk ya da şampiyonlar ligi hedefi koyarken bunu gerçekçi bulmayanlar vardı. Bugün bu hedef bize yakın ve çok gerçekçi. Biz ve rakiplerimiz birbirinden zorlu maçlar oynayacak. En iyisini yapıp sahaya kalitemizi yansıtıp maçlarımızı kazanmaya çalışacağız. Şampiyonlar Ligi müziğini yeni stadımızda duymak istiyoruz. O müziği duyunca Avrupa’nın en iyi takımlarıyla aynı platformda olduğunuzu biliyorsunuz. Kalan maçlarımıza odaklanmak için bu konuyu fazla dillendirmemek gerektiğini düşünüyorum.”
Taraftarlarımız olmadan hedefe ulaşamayız
“İyi bir sezon geçiriyoruz. Özgüvenimiz yüksek. Maçlarımızın zor geçeceğini biliyoruz. Ligde rakibimizin iki puan önündeyiz. Azımsanacak bir fark değil bu durum bize belli bir avantaj sağlıyor. Taraftarlarımız bize bu vakite kadar çok büyük destek verdiler. Statsız bir sezon geçiriyoruz ve buna rağmen bize çok destek oldular. Taraftarlarımızdan kalan maçlarımızda da aynı desteği bekliyoruz. Onlar olmadan hedefe ulaşmamız imkansız.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam