Süper Lig - Fernandes: Benfica'ya gitmek istiyorum

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, Beşiktaş'tan ayrılacağına dair en ciddi sinyali verdi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Portekiz'in Correio da Manha gazetesi, Manuel Fernandes'in, Beşiktaşlı yöneticilerle sözleşme yenilemesi ile ilgili yaptığı toplantıda Benfica'da futbol hayatına devam etmek istediği mesajını verdiğini iddia etti.
Gazete ayrıca, Fernandes'in yöneticilere Türkiye'de futbol oynadığı sürece ne Galatasaray ne de Fenerbahçe ile sözleşme imzalamayacağı sözünü de verdiğini belirtti. Buna karşılık Fernandes'in, Beşiktaş kulübünden ayrılması için kolaylık beklediğini vurgulayan gazete, Benfica'nın da bu transfere yeşil ışık yaktığını iddia etti.
Hazırlık maçlarında iyi bir performans sergileyemeyen Benfica'nın tek kurtarıcısının Fernandes olacağı belirtildi. Desporte gazetesi, Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, Matic'in takımdan ayrılmasının ardından orta sahaya adam aradığını, Fernandes'in de bu boşluğu doldurabilecek önemli bir aday olacağını vurguladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam