Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Galatasaray istedi Rizespor alıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/07/2013 - 11:27 GMT+3

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Eurosport Türkiye’nin sorularını yanıtladı.

Fatih Terim, Rıza Çalımbay

Görsel kaynağı: AA

Rıza Çalımbay kamp ve transfer sureciyle ilgili oldukça dikkat çekici açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam Galatasaray’ın da listesinde olan Iraklı futbolcu Ali Adnan ile ilgilendiklerini ve transferde aşama kaydettiklerini belirtti. Henüz imzaların atılmadığını ancak olumlu gelişmeler yaşandığını ifade eden Çalımbay, oyuncuyu çok istediklerini belirtti.
Çift kale maç bile yapamadık
Sezon başında 15-16 oyuncu istediğini bildiren tecrübeli teknik adam bunların su ana kadar 8 tanesini gerçekleştirdiklerini ve çok büyük sorunları olduğunu ifade etti. Geçen sezonki kadroda büyük revizyona gittiklerini ama yerlerini hala çok iyi oyuncularla dolduramadıklarını söyleyen Çalımbay sözlerini söyle sürdürdü. "Biz transferi kampın başında bitirmek, en azından bir çoğunu kesinleştirmek istedik. Çok büyük sıkıntıdayız. İstediğimiz transferleri hala yapamadık. Kamp boyunca çift kale maç bile yapamadık. Böyle bir durum olabilir mi? Aldığımız oyunculardan Kweuke oynadığı ülkede cezalı olduğu için hiç hazır gelmedi yanımıza. Çök kilosu var. Eğer istediğimiz oyuncuları alamazsak sorun yasayacağız. Umarım biran önce bu aşamaları geçer ve takım bütünleşmesi için mesai harcarız.
Yabancı kısıtlaması yüksek sesle söylenmedi
Yabancı kısıtlaması önceden takımlara bildirildi ve kamuoyu ile paylaşıldı. Ancak ne futbolseverler ne de yönetimler net olarak uyarılmadı yüksek sesle konuşulmadı. Anlık problemleri çözmeye çalışmaktan bu konuları tartışmadık. Umarım yerli oyunculara da yabancı transfer yapmak isteyen takımlara da zarar vermez. Biz bunun stresini çok fazla yaşıyoruz."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam