Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - İmzayı attı Beşiktaş'ı umutlandırdı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/08/2013 - 15:06 GMT+3

Valencia'da forma giyen Soldado'nun sürpriz bir şekilde Tottenham'ın yolunu tutması Adebayor'un takımda kalma olasılığını azalttı.

Emmanuel Adebayor - Tottenham

Görsel kaynağı: AFP

Valencia'da forma giyen Soldado'nun sürpriz bir şekilde Tottenham'ın yolunu tutması Adebayor'un takımda kalma olasılığını azalttı. Togolu futbolcu bu takviyenin ardından gitmeyi iyice kafasına koydu. Londra ekibinde bugün gerçekleşen Soldado transferinin ardından Togolu golcü Adebayor, artık Tottenham'dan ayrılmayı düşünüyor.
Ada basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Adebayor, gelen teklifleri artık daha ciddi ve hızlı bir şekilde değerlendirecek. Premier Lig'e göre daha erken başlayacak olan diğer Avrupa liglerine daha hazır ve kamp süreci geçirmiş bir şekilde gitmek isteyen Adebayor, menajerine ayrılacağını belirtti. Yine İngiliz basını, Beşiktaş'ın Adebayor transferi için bu hafta Londra'ya geleceğini yazdı.
Ronaldinho ile anlaşıp anlaşmayacağı henüz netlik kazanmayan Beşiktaş'ın Adebayor için Tottenham kulübüne yeni bir teklif yapacak. Gazetelerin ve özellikle haber sitelerinin satırlarında yer verdikleri bonservis rakamı ise 8 milyon avro. Beşiktaş bu ücreti düşürür 5 milyon avroya indirirse, Ronaldinho girişiminden sonra Adebayor'a yönelecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam