Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor Olcan için istediği teklifi Galatasaray'a iletti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/06/2014 - 08:30 GMT+3

Trabzonspor, milli futbolcu için Galatasaray'dan 2 milyon euronun yanı sıra Umut Bulut ve Salih Dursun'un bonservislerini istedi.

Olcan Adın / Trabzonspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'da yeni mukavelelerle artan maliyetler ve yabancı sınırlaması ile ilgili alınan 5+3 kararı transfer politikasını derinden etkilemiş ve frene basılmıştı.
Cim-Bom'un iç piyasadaki en büyük hedefi Trabzonsporlu Olcan Adın için ise kulübünün "Satmayı düşünmüyoruz" mesajından sonra geri adım atılmıştı. Ancak iki kulüp arasında yeni bir temas kurulduğu ve Trabzonspor'un gelecek sene sözleşmesi bitecek olan oyuncusu için servet istediği belirlendi.
Trabzonspor'un, Olcan adın için Galatasaray'dan talepleri şöyle:
1- 2 milyon euro bonservis. Bu para 6 ay içinde 2 eşit taksitle ödenecek.
2- Umut Bulut bonservisiyle birlikte Trabzonspor'a verilecek. (Galatasaray, Umut'u 2.7 milyon euroya Toulouse'dan almıştı.)
3- Umut Bulut'un yanı sıra Salih Dursun da bonservisiyle birlikte verilecek. (Cim-Bom, Salih'i 2 milyon 750 bin euroya Kayserispor'dan kadrosuna kattı.)
7.5 milyon euro
Trabzonspor'un, Olcan Adın için takasta istediği isimler ve para dikkate alındığında oyuncu için Galatasaray'dan adeta bir servet istendiği ortaya çıkıyor. Bir sene sonra serbest kalacak 28 yaşındaki bir oyuncu için 7.5 milyon euroluk bir maliyetin sarı-kırmızılılar tarafından çok fazla bulunduğu belirtiliyor.
SKORER
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam