Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Avrupa'da haftanın maçı: Galatasaray-Beşiktaş

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/02/2014 - 07:33 GMT+2

UEFA'nın internet sitesi, yerel liglerde haftanın önemli maçları bölümünde Galatasaray-Beşiktaş derbisini manşete taşıdı.

Julien Escude, Didier Drogba / Beşiktaş - Galatasaray

Görsel kaynağı: AA

UEFA'nın internet sitesi, yerel liglerde haftanın önemli maçları bölümünde Spor Toto Süper Lig'in 22 haftasında oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisini manşete taşıdı.
Torino ile Juventus'un karşılaşacağı Torino derbisiyle beraber İstanbul 'daki derbiyi manşete taşıyan site, İstanbul ve Torino'da oynanacak karşılaşmaların önemine vurgu yaptı.
İki takımında ekstra motivasyonla sahaya çıkacakları belirtilen yazıda, ligin 2. ve 3. Sırasında bulunan ezeli rakiplerin lider Fenerbahçe'yle aralarındaki puan farkını kapatmak için sonuna kadar savaşacakları yazdı.
Galatasaray'ın Roberto Mancini ile son 18 maçında yalnızca 1 kez yenildiği belirtilirken son haftada Antalyaspor deplasmanında kaybedilen 2 puan sonrası derbinin öneminin daha da arttığı ifade edildi.
Öte yandan Uefa.com, Beşiktaş'ın da ligin zirvesi için mücadele ettiğini yazarken Siyah Beyazlıların file bekçisi Tolga Zengin'in Lig TV'ye verdiği özel röportajda "Drogba, Burak, ve Sneijder'den korkmuyorum" açıklamasına da yer verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam