Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ünal Aysal'ın mali sınavı!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/04/2014 - 10:17 GMT+3

Galatasaray’ın olağan mali genel kurulu bugün yapılıyor. Ünal Aysal yönetimi ibra için üyelerin önüne çıkarken yeni yetkiler istenecek

Ünal Aysal Galatasaray

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray'da 2013 yıllık olağan mali genel kurul bugün yapılacak. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Auditorium’da saat 10.00’da başlayacak genel kurulda Ünal Aysal yönetimi mali ve idari açıdan ibra edilmeyi isteyecek.Kulüp faliyet ve denetim raporlarının okunacağı genel kurulda ayrıca son yapılan seçimin 3 yıllık mı yoksa 1 yıllık mı olduğu da görüşülecek.
POLAT’A AF!
Başkan Aysal’ın tüm camiayı kucaklayıcı bir konuşma yapacağı genel kurulda ayrıca kulüp hisse ve gayrimenkullerin değerlendirilebilmesi ile ilgili yetkinin 2016 yılına kadar uzatılmasını yönetim talep edecek. Yönetim bu talebin yanı sıra mevcut gayrimenkuller, kulüp hisselerin ve Riva arazisiyle ilgili tasarrufta bulunma ve yeni gayrimenkullerin kulübe kazandırılıp yine bu taşınmazlar üzerinde tasarrufta bulunabilme yetkisi isteyecek.
Muhalefet de yönetime yönelik sert eleştirilere hazırlarırken 1995 yılından itibaren verilen tüm disiplin cezalarının da affedilmesi oylanacak. Bu şekilde 2011 mali genel kurulunda ibra edilmeyen Polat yönetiminin ibrasızlığı da ortadan kaldırılmaya çalışılacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam