Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

''Mancini'yle en az 1 yıl daha''

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 03/04/2014 - 09:31 GMT+3

Hürriyet’e konuşan başkan Aysal, “Her yıl teknik direktör değiştiremeyiz” dedi.

Roberto Mancini - Ünal Aysal

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

G.Saray Başkanı, Mancini’ye destek verirken, kaderinin derbiye bağlı olmadığının altını çizdi, “Taraftarın tepkisi doğal, ama ben Mancini’ye en az bir tam sezon şans tanımak gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.
“BENİM aradığım şey süreklilik. Bunu da her sene teknik direktör değiştirerek sağlayamayız.” Bu sözler Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’a ait.
Üst üste kötü sonuçların ardından tribünlerden “Mancini istifa” sesleri yükselirken, sessiz kalan Aysal’ın derbi sonucuna göre karar alacağını gündeme getirenler dahi oldu.
‘GÖSTERİLEN TEPKİLER ALIŞKANLIKTAN’
“MANCINI, iki sene üst üste şampiyon olmuş ama bu arada çok da yıpranmış, ligin 6. haftasında 8 puan kaybedip şampiyonlar ligi’nde de 6-1’lik taze bir hezimeti kendi sahasında yaşamış, ligde 5. duruma düşmüş bir takımı devraldı. Taraftarın tepkisi son iki yılın alışkanlıkları dolayısıyla doğal, ama ben Mancini’ye en azından bir tam sezon şans tanımalı diye düşünüyorum.”
Kendi felsefesini de anlatan Aysal, “Aradığım şey sürekliliktir. Bunu her yıl teknik direktör değiştirerek sağlayamayız. Fatih Hoca’ya da sözleşmesini 2 yıl daha uzatmayı teklif ettim. O tercihini Milli Takım’dan yana yapınca kendi göbeğimizi kendimiz kesmiştik” dedi.
‘BU SENEYİ ASGARİ KAYIPLA BİTİRECEĞİZ’
Aysal, yarışta geri kaldıkları bu sezon için de şu ifadeleri kullandı:
“Gelecek yıla dönük yeni düzenlemelere gitmek gerekebilir ama bunun Mancini için düşünülmesi yeni sıkıntılar getirir. Ben üç kulvarda yarışıp biraz yorgun düştüğümüz bu seneyi asgari kayıpla bitireceğimize inanıyorum. Ayrıca hem başarı hem de başarısızlıkta bir tek kişiyi işaret etmek haksızlık olur.”
Fenerbahçe derbisi hakkında ise Ünal Aysal, “Galatasaray bu derbiden alnının akıyla çıkacak güçtedir. Kimse son 4-5 haftanın sportif neticelerine aldanmasın” diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam